Pagini

miercuri, 16 septembrie 2009

Pentru cineva foarte drag

Scuze ca nu se vede foarte bine, banuiesc ca este chiar genericul de la "Aniela"..nu l-am vazut, cum nu am vazut niciun episod din telenovela dar aceasta filmare din filmulet este facuta la Palatul Mogosoaia.

Din ce am citit, filmarea telenovelei are loc la Conacul din Stefanesti..o locatie apropiata de Bucuresti, dar nu stiu daca o sa fie exclusiv acolo.


2 comentarii:

  1. Mersi,iubire!
    Nu urmaresc nici eu telenovele dar asta mi-a atras atentia prin decorurile superbe si prin atmosfera anilor in care se petrece actiunea...Au rulat doar 2 episoade pana acum...Da,intr-adevar,locatii sunt mai multe! Oare asa sa arate gradinile Palatului Mogosoaia? Sunt atat de mari si pline de flori multicolore,ingenios asezate... Dar interioarele sa fie tot de-acolo??
    Am observat ca sunt filmari si de prin Muzeul Satului...
    Ora de incepere este 20.30 dar nu pot urmari nici eu tot...Sunt si chestii lalaite,iti imaginezi! Ma fascineaza atmosfera de inceput de secol XX insa nu stiu cat vor reusi s-o surprinda...

    Mereu alaturi,
    L'automne

    RăspundețiȘtergere
  2. scumpa o sa iti mai trimit ceva poze cu gradina de acolo..are ceva flori in fata, superbe..sunt rosii unele si mai sunt niste trandafiri albi.
    Vino in Bucuresti ca mergem impreuna sa vezi ce se regaseste la Palatul Mogosoaia, sa te poti convinge singura ;)
    Incerc sa ma uit si eu diseara, si iti zic daca vad ceva interesant..sper insa sa-mi atraga atentia, ca daca nu-mi place..nu pot sta o ora jumate in fata TV :(

    Te pup!

    RăspundețiȘtergere