Pagini

sâmbătă, 19 septembrie 2009

Pentru toata lumea..este weekend!

Unele lucruri pe mine ma depasesc...sincer, nu inteleg oamenii care se trezesc sambata de la ora 5 (sau ma rog cu noaptea-n cap) si care incep sa dea telefoane.

Frate, dar este weekend sau poate nu se stie ce inseamna..pai hai sa va spun, sunt doua zile libere la sfarsit de saptamana in care poate unii vor sa doarma? sau poate au chef sa leneveasca fara sa fie treziti la ora 7 sau 8? Dar n-ai sa vezi asa ceva, daca ei nu au somn sau o alta activitate pe care s-o desfasoare, isi gasesc..pun mana pe telefon si incep sa sune.
Daca ar suna pe telefoanele mobile, n-ar fi nicio problema..sunt puse pe silent, dar daca suna pe fix? Ghinionul, sau norocul...cum vrei s-o iei, este ca unul din ele era inchis tocmai pentru ca lumea suna frecvent sa-i caute p-ai mei, dar de celalalt am uitat. Probabil a incercat pe unul, a vazut ca nu raspunde nimeni si a zis ca hai sa incerc si p-asta...dar de ce nu suni pe mobil pentru a vorbi cu persoana care o cauti? De ce tre sa trezesti o casa intreaga pentru ca nu ai tu somn? Bine, nu e mai nimeni pe aici..dar de ce trebuie sa aud sunand telefonul cand e asa de bine sa stai in pat fara nicio grija..sa te bucuri de razele soarelui care-ti vin in fata?

E greu tare, pe unii oameni chiar nu-i duce nicaieri cerebelul, sunt in stationare deplina. Sa fi fost oare ceva atat de urgent incat sa nu sufere amanare? Ma indoiesc ca daca era asa ,suna direct pe mobil persoana pe care o cauta..ca pe mine sigur nu ma cauta nimeni pe fix. Dar daca nu au ocupatie, isi gasesc..

Inainte mai sunau dimineata rude din provincie, pe care saracele le cred..muncesc toata ziua la camp, seara dorm devreme iar dis de dimineata o iau de la capat. Ora 7 pentru ele reprezinta plina zi de munca si suna fara nicio problema, dar asta in special in cursul saptamanii se intampla..cand oricum te trezeai sa pleci ca un muncitor de acasa. Acum s-a schimbat situatia, a ajuns si la ele telefonul mobil si vorbesc oricand, nu mai sunt probleme. Dar ce sa te faci cu restul lumii care nu pricepe ca este un fel de weekend, nu chiar weekend..un fel de!

16 comentarii:

  1. Anne multumesc ptr sfat. Te pup, te pup, te pup, de un milon de ori te pup :*
    Si daca as putea sa`mi gasesc o ocupatie, as face`o, dar deja mi`au gasit altii ocupatie :) si nu am ce sa fac. Am o perioada ffff proasta, nici nu am cuvinte sa iti spun cat de proasta. Am o stare depresiva, imi vine sa plang, sa tip, dar nu pot face nimic. Trebuia sa tin tot in mine :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Off..nu trebuie sa tii totul in tine, trebuie sa te descarci..sa-ti doresti sa fii fericita. Stiu cum sunt aceste perioade, ma regasesc si eu uneori..dar trebuie sa faci ceva sa treaca. Nu avem decat o viata si trebuie s-o traim in bunastare..greutatile si supararile ne vor urma pretutindeni, trebuie doar sa nu le lasam sa ne acapareze..sa le rezolvam cu calm, ca toate vor trece..si daca ne stresam noi, sau nu..ele tot se vor rezolva cum le este dat.
    Ai grija de tine!

    RăspundețiȘtergere
  3. Bună ziua !
    ~
    Am "tras cu ochiul" la dialogul de mai sus. Necazurile vin ... si pleacă. Stă in puterea noastră ... să nu le băgăm in seamă, dar ... Rezolvându-le !
    ~
    Asa este, doamna Anne , pentru "orice" (pliante, pitza, postă mobilă ... etc), se sună la 33 ! Iar eu am copil mic (3 ani 6 luni si 11 zile de la Dumnezeu, la 14:15 !), care poate DOARME când ei SUNA ! Dar poate doarme sotia (care are cancer), având nevoie de Odihnă ! NU ... ei sună la ... 33 !
    ~
    Am făcut recomandarea de carte "din tot Sufletul". M-am gândit că poate n-o găsiti (sigur) pe piată, SI am găsit următoarea adresă:
    http://www.scribd.com/doc/30163/
    Spinrad-Norman-Solarienii .
    Cititi-o neaparat, vă rog ! Este "esentială" vremurilor pe care le trăim, sau ... spre care ne indreptăm ORBESTE !
    Nu e nevoie să-mi multumiti, este Suficient să "O Recomandati" si altora !
    Lectură plăcută ! (are si "părti" de bla~bla, dar MESAJUL transmis, merită răbdarea ; da, este un SF ... REALIST ; dar Realitatea pe care o trăim ... "intră" usor in ... SF, din păcate)
    ~
    Fie-ne Doamne după Voia TA !
    Amin.
    ~,

    RăspundețiȘtergere
  4. Weekend placut in continuare !
    BineTze !

    RăspundețiȘtergere
  5. Anne, ma calmeaza vorbele tale. Multumesc ca incerci sa ma ajuti cu o vorba buna. O sa trec eu si peste asta, mai greu dar o sa trec. Dar acum .. is la pamant, chiar sunt la pamanat, nu am chef de nimic, nici mkr de mine. :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Am revenit ... nevoit !
    Sunt "clonat din Italia" ! Cineva care imi vrea discreditarea, folosind (printre altele ... si de:) acelasi pseudonim, DoarATAT...dar care, fiind adresa...trimite la Blogul "parazit".
    Imi pare sincer rau, dar ... nu pot sa ma apar, mi-a blocat accesul spre ... "Blogger".
    Asta e !
    ~
    BineTze !
    ~,

    RăspundețiȘtergere
  7. Domnule DoarATAT, va scriu aici pentru ca aveti tare multe bloguri, si dupa cum spuneti, nu mai stiu care va apartin intr-adevar si nu vreau sa-i scriu "clonei". Multa sanatate sotiei dvs. Sa va rugati la Sf. Nectarie sa o vindece! Sa nu-i dati vitamine. In functie de tipul de cancer, exista tipuri eficiente de tratament naturist. La varsta dansei sunt sanse mari de vindecare, cu ajutorul Domnului. Va recomand sa cereti si ajutorul mucenicilor din inchisorile comuniste...poate cineva apropiat de-al dvs are drum pe la Aiud. Am fost nevoita sa aflu multe lucruri despre cancer, daca vreti putem sta de vorba pe tema asta. Si dati-mi numele sotiei dvs (prenumele), pentru ca o rugaciune in plus nu strica.

    Anne, weekend placut.

    RăspundețiȘtergere
  8. iubita zi mersi, eu sunt la munca si o sa fiu pana la 6, deci esti NOROCOASA chiar si asa :D

    RăspundețiȘtergere
  9. De multe ori exact asa patesc si eu in weekend, si de fiecare data uit sa deconectez fixul, dar asta e:))

    Weekend placut!!!

    RăspundețiȘtergere
  10. Da ...te inteleg ...si mie imiplace sa dorm cit mai mult dimineata ...
    ..dar am si eu o matusa ...traznita ...care se trezeste ...pe la 4 dimineata ...noroc ca nu suna atunci ...dar oricum 7 , 30 - 8 ...
    si noi mai stam tirziu ...si e o "placere " sa
    te trezeasca ...cu noapte in cap ...
    acum 2 luni ...am fost la o nunta si ne-am culcat pe la 6 dimi ...
    la 8, 30 ...au aparut unchiul cu nevasta si cu matusa traZnita ...in vizita la gratar ...
    iti dai seama ...
    pina la urma a fost ok ...mai putin somnu de frumusete ...
    ha ha ha ...
    Te Poooop !!!

    RăspundețiȘtergere
  11. Stii ca m-ai nimerit la fix in dimineata asta? Pai numai tu sa fii trezita intempestiv?
    Si daca Pansy are o matusa in gen,eu am un unchi...Asta e! Sa ne traiasca!

    Pupiceii cei mai cei!
    L'automne

    RăspundețiȘtergere
  12. DoarATAT iti multumesc pentru recomandare, o voi da mai departe si la alte persoane. Dumnezeu sa va aiba in grija, cel mic sa creasca sanatos si mamei multa putere si sanatate!

    Dana Multumesc pentru vizita, weekend placut si tie!

    Cris intr-adevar, sunt o norocoasa..dar daca totusi stau acasa, nu e bine sa si dorm? :) O seara minunata iti doresc!

    Roxx pt mine e invatare de minte, data viitoare cu siguranta trebuie sa nu mai uit :)

    Pansy voiau si ei sa va daca o surpriza, sa va distati impreuna..crede-i :D Te pup si eu!

    Nu-mi place asa deloc draga mea L'automne , dar ce sa facem..mii de sarutari!

    RăspundețiȘtergere
  13. Stiu...si mie mi se intampla...si am telefonul fix in camera...si suna uneori la ora 7 in weekend pentru prostii...

    RăspundețiȘtergere
  14. Mihaela mama si Ana Maria Stefania, copilul.
    O sa revin cu detalii pentru Blogul Clona.
    Intr-un fel aveti dreptate: (este EXPERT "IT" si) DA Senzatia ca este din grupul celor 9 bloguri, pe care eu il numesc "Sertarele mele".
    Va multumesc !

    RăspundețiȘtergere
  15. DoarATAT multa sanatate pentru intreaga familie!

    RăspundețiȘtergere
  16. Ha ha ...ma bucur ca nuam numai eu ...
    o matusa Extraterestra !!!
    Pupici !!!

    RăspundețiȘtergere