Pagini

luni, 14 septembrie 2009

A revenit haosul

S-a dat startul la aglomeratie, nici nu va asteptati la altceva nu-i asa?

Venind spre locurile mult indragite de mine, ma uitam pe strada cum mergeau copilasii cu parintii la scoala, cu buchete de flori si cum traficul era mult mai aglomerat decat in diminetile trecute.

A inceput agitatia, si nerabdarea oamenilor de a ajunge la destinatie. Apasa cu putere pe claxonul de la masina, crezand ca asta este rezolvarea..in felul asta toata lumea se va da din calea lor si vor ajunge instant la locul dorit, macar de s-ar intampla asa..ca doar vorba aia, fiecare este o personalitate..trebuie procedat ca atunci cand trec coloane sau ambulante..sa li se faca loc, ca trece "maiestatea sa..d-nul Vasilica".

Ce m-a uimit a fost ca la un moment dat am trecut pe langa o scoala, a carui curte era plina de elevi..normal, dar cred ca o mare parte din ei stateau cu tigara in mana. Stiu ca se fumeaza in randul tinerilor, am trecut si eu prin etapa asta..dar de obicei, se mergea prin spatele scolii, prin locuri mai ferite, pe cand astazi...in fata scolii stateau si pufaiau fara nicio grija, fara nicio treaba.

Sa fie oare un bun inceput?

2 comentarii:

  1. Nu e un bun inceput ...cu tigara la vedere fara frica ...
    dar e un inceput !!!
    Trist !!!
    Ei nu se gindesc acum ca nu le face bine ...
    vor sa fie ...in rindul lumii...
    macar sa nu exagereze cu fumatul ...
    e bine sa ai un echilibru ...sa nu faci excese...

    RăspundețiȘtergere
  2. Nici acum, dar nici mai tarziu nu se vor gandi ca nu le face bine..important e sa fie trendy :)

    RăspundețiȘtergere