Pagini

miercuri, 16 septembrie 2009

Se va putea?

Nu stiu daca voi tineti legatura cu nasii de botez, dar eu nu. Stiu ca s-au despartit cand eram foarte mica, ulterior am mai vazut-o pe nasa de cateva ori pana a vandut apartamentul si s-a mutat. Atunci nu a vrut sa ne dea numarul ei de telefon, crezand ca va ajunge la fostul ei sot..stia unde stam, avem acelasi numar de telefon dintotdeauna..dar niciodata nu a avut intentia de a vedea daca mai traiesc.

Imi pare sincer rau, cred ca au trecut mai bine de 15 ani de cand nu stiu nimic de ea si nici de copiii ei (erau mai mari ca mine cu un an, respectiv doi ani), decat doar ca acestia s-au casatorit..dar atat.

Se considera ca nasul de botez este parintele tau spiritual, suna frumos..dar asta in teorie, ca practica dintotdeauna este alta.

Ce bine ar fi daca ne-ar pasa un pic si de cei din jurul nostru, indiferent ca ai sau nu vreo treaba cu el..indiferent daca ai sau nu ceva de castigat de pe urma lui..dar e greu, ca sa nu zic imposibil.
Intamplarea a facut ca astazi, intr-un spital din Bucuresti, mama sa se intalneasca cu o fosta colega care stie de nasa mea, lucreaza sau are propria ei afacere, aproape de locul de munca al femeii asteia. Nu a avut niciun numar de telefon, dar stiu pe unde as putea s-o gasesc..am o mica speranta ca o voi revedea, cu toate ca nu stiu daca isi va aminti de mine sau ma va baga in seama, va vorbi cu mine..dar incerc, ce am avut si ce-am pierdut pana la urma, nu?

Voi va bucurati de prezenta nasilor in viata voastra? Aveti intamplari, peripetii de care va amintiti cu drag?

15 comentarii:

  1. NU ... categorig NU


    amintiri am doar de la botez, taierea motului.. si cam atat...

    in rest.. pauza.

    RăspundețiȘtergere
  2. M-am bucurat! Nasa mea era sora bunicii, din pacate s-a stins cu ceva ani in urma. Nasul disparuse cu mult inainte. Stateau la Sibiu asa ca nu ne intalneam prea des insa cand venea in vizita, nasa facea cea mai buna placinta cu visine din lume. Am o amintiri frumoasa legata de ei.

    RăspundețiȘtergere
  3. Petrut vrei sa-ti dau de la mine? :) Dar am doar niste poze de la botez, ce e ala mot sau altele? Nu avem :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Alboosh dar mi-ai facut pofta de placinta, cu visine .. nu mai zic :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu,nu,nu! Si...cam atat!
    Parinti spirituali?! Vorbesti de lucruri sfinte!

    Sarutari insorite!
    L'automne

    RăspundețiȘtergere
  6. pai cred ca doar in teorie exista, ca eu cand am botezat a tinut preotul sa-mi spuna ca sunt raspunzatoare pentru unele lucruri ale copilului, sunt parintele spiritual :)
    Multe imbratisari draga mea!

    RăspundețiȘtergere
  7. eu am avut norocul incat nasul pe care l-am avut ales in graba a fost mereu langa mine si nu i-am simtit lipsa, si eu teoretic zic ca ma 2 nasi cel de aici de pe pamant si unchiul din cer care nu a apucat, deci sunt de 2 ori norocoasa

    RăspundețiȘtergere
  8. este foarte bine asa Crys, sa-l (sa-i ) ai mereu aproape! O zi frumoasa iti doresc

    RăspundețiȘtergere
  9. hahahahah

    pai bine mai anne

    atunci facem schimb

    tu-mi dai de la botez

    eu de la motz!!! :)))

    RăspundețiȘtergere
  10. Mai Petrut eu ti-as da, dar sunt cam obscene pozele alea..am pozat nud pentru fani :D

    RăspundețiȘtergere
  11. eeeeee

    acum stiu ca e multa lume pe aici :D


    vb in private nu-i problema :))))

    RăspundețiȘtergere
  12. O scurtă perioadă am ţinut legătura.
    În opinia mea, singurele neamuri sunt părinţii. PUNCT. Restul, au doar interese să tragă de pe urma ta şi deci... a-i ignora e mult mai ieftin.
    Mai degrabă îmi pasă de un prieten bun decât de naşa.
    Dacă l-aş avea într-o mână pe cel mai bun prieten şi în cealaltă pe naşul (sau naşa) pe marginea unei prăpăstii aş alege prietenul fără ezitare.

    RăspundețiȘtergere
  13. Naşa mea de botez a fost exact cum se zice - unul din părinţii mei spirituali. M-a ajutat mult în decursul timpului, atât cu sfaturi, cât şi ajutor în unele probleme pe care le-am avut în timpul facultăţii.
    E o persoană cu totul deosebită.
    Probabil că sunt eu mai norocos ca alţii...

    RăspundețiȘtergere
  14. Petrut hai ca ne-am scos :D

    Vilo tu ai dreptate in felul tau, dar teoretic nasul ar trebui sa fie mai aproape decat un prieten, care de multe ori..asa cum vine asa pleaca

    Cell nu probabil, ci sigur esti noros :) Multumesc pentru vizita

    RăspundețiȘtergere