Pagini

marți, 15 septembrie 2009

Super Bingo

Va uitati la aceasta emisiune? Eu nu, habar nu aveam de existenta ei pana azi cand in Piata Unirii din Bucuresti, am vazut multe mese pliante pe care se regaseau bilete care iti permiteau sa joci la "Super bingo".

Din cauza soarelui, m-am asezat cat de cat aproape de una din ele in asteptarea unei prietene, si ma uitam pe acele bilete..cred ca se aseamana cu cele de la Teleurobingo..sau Ro Bingo, nu stiu cum se numeau exact ca nu am jucat niciodata..dar stiu haosul care era la un moment dat din cauza lor. Era 5 RON un bilet, care trebuia completat si introdus in urna magica ce-ti aducea castiguri sigure..evident pentru cei ce cred in asta. Nu am asteptat mult, dar la un moment dat a venit o femeie interesata de cumpararea unui bilet, spunand ca vrea pentru fiul el..fiind foarte interesat. Tipa de acolo care vindea tichetele castigatoare i-a zis doamnei sa se uite nu stiu cand, pe Antena 1, la super emisiunea anului care ii va aduce o gramada de bani, sau mai degraba timp pierdut aiurea..bine, acum depinde..pentru mine este timp pierdut aiurea, dar poate unora le place si considera ca este ceva deosebit..so, mi scuzi.

Asa ca, daca va intereseaza..vedeti ca s-a impanzit orasul de bilete Euro Bingo..ultima voastra sansa acum este (glumesc..evident)

3 comentarii:

  1. Mai bine nu,multumesc! N-am luat niciodata bilete la astfel de jocuri,de fapt pt niciun joc! Cred ca e mai bine asa!
    Stiam de jocul asta pt ca i s-a facut reclama la greu...Incep sa se cam inmulteasca emisiunile de gen(prind f. bine)! Era de asteptat sa fie asa...Nici nu ma mir!

    Tot eu,cu drag!
    L'automne

    RăspundețiȘtergere
  2. Asa e in perioada de criza. Prin anii '90 toata lumea spera ca se va imbogati de la bingo? Imediat ce economia s-a urnit, jocurile astea au disparut fara urma. Acum au reaparut, odata cu criza. Noroc ca criza asta n-o sa tina mult, deci vor disparea din nou.

    RăspundețiȘtergere
  3. La romani cand e vorba de bani castigati, sau picati din luna..totul prinde, cine nu si-ar dori sa aiba bani fara niciun efort si toata ziua sa stea sa leneveasca..ca deh, ne pricem de minune la asta

    RăspundețiȘtergere