Pagini

joi, 10 septembrie 2009

Telefoane cu cel mai mare nivel de radiatii

Pentru a vedea nivelul de nocivitate emis de catre telefoanele mobile, specialistii americani de la Environmental Working Group au analizat mai multe tipuri de terminale pentru a le depista pe cele mai periculoare si cele care tin cel mai mult la sanatatea utilizatorului.

Exista incercari de a scoate la iveala adevarul, exista numeroase studii recente ce sustin ca pacientii cu tumori canceroase la nivelul capului sunt utilizatori de telefoane mobile, insa este o lupta grea

Top 10 telefoane cu cel mai mare nivel de radiaţii emise (W/kg)

Motorola Moto VU 204 (1.55)

T-Mobile MyTouch 3G (1.55)

Kyocera Jax S1300 (1.55)

BlackBerry Curve 8330 (1.54)

Motorola W385 (1.54)

Mai multe gasiti aici

Putem vorbi de un rau necesar in cazul telefoanelor mobile?
Eu as zice ca da, insa putem tine sub control amplificarea acestui rau..putem folosi telefonul strict pentru rezolvarea unei probleme..fara a ne intinde la povesti, si a sta ore in sir intr-o convorbire, nu?

3 comentarii:

  1. Pana la poluarea fonica sau atmosferica,pana la radiatiile solare sau greseli alimentare,ne ucid tocmai aceste radiatii emise de telef. mobile! Si nu exista nicio sansa de scapare atata timp cat ofertele de minute gratuite cresc peste masura...,cu miile! Toti adolescentii beneficiaza de ele,in primul rand ei! Am avut in vacanta o nepotica preadolescenta care avea o astfel de cartela...Vorbea non-stop! M-am ingrozit! Observasem si alti copii dar nu credeam ca ei vb cu orele...Ei,da,chiar asa!
    Si-atunci...cum sa stopezi fenomenul?!

    Problema e ca nici macar nu banuim cat de serioasa e aceasta situatie...De ce s-ar face cunoscute aceste lucruri atata timp cat nu trebuie sa se stie realitatea?! Va veni cineva sa nege totul,s-a mai intamplat...Asa s-a procedat si in cazul antenelor de telefonie...
    In fine,poate se mizeaza si pe faptul ca orice-ar fi,oamenii nu renunta!

    Ganduri senine!
    L'automne

    RăspundețiȘtergere
  2. Stiti cumva o buna metoda impotiva acestor radiatii? Ce fel de dispozitive sa folosim si sa dea si rezultate notabile?
    Multumesc frumos!

    L'automne

    RăspundețiȘtergere
  3. Draga mea L'automne ar fi bine de stiut, eu insa nu am raspuns pentru aceasta intrebare. Pupici multi

    RăspundețiȘtergere