Pagini

miercuri, 9 septembrie 2009

Timpul nu sta pe loc

Din pacate, sau poate din fericire, timpul chiar nu se opreste niciodata. Daca noi, atunci cand obosim sau nu vrem sa facem ceva, putem lua o pauza..el nu face niciodata asta.


Uite asa, se scurg secundele, minutele, orele, anii si ajungem sa privim cu nostalgie la perioada scursa in urma noastra.


Asa sunt eu acum, cand mai adaug un an la cei numerosi pe care ii duc in spate.


Acum doua decenii si ceva, in jurul orei 8:30 dimineata, pe o vreme innorata (ca acum, nici nu ploua..dar nici nu era soare) mama m-a adus pe lume la Spitalul Coltea.


Timpul a trecut..iar acum, cand ma gandesc ca s-au inmultit anii mei care-i duc pe umeri..cand privesc catre viitor cu alti ochi, sub o alta perspectiva decat o faceam cand eram "la inceputuri", mi se face teama..dar trebuie sa mergem inainte, avem o singura viata pe care trebuie s-o traim.


Nu stiu daca stiti, dar astazi se sarbatoresc Sfintii Ioachim si Ana (sunt parintii Maicii Domnului), astfel..daca purtati numele acestor sfinti, va urez un sincer si calduros LA MULTI ANI!


In incheierea acestui post, vreau sa ii multumesc dragei L'automne care m-a indemnat sa scriu aceste randuri..nu intentionam sa fac referire la semnificatia acestei zile pentru mine. Mii de multumiri draga mea, multe sarutari pentru un suflet cald si bun!

11 comentarii:

  1. Frumos ai adus in cuvinte toata povara asta de sentimente...Nici nu ma mir!
    Acum,chiar acum cand scriu....iese soarele! Stie cat tin la tine,draga mea! Ma ajuta sa-ti spun "La multi ani!"...Isi intinde razele calde-fierbinti pana la mine si-apoi duce mai departe...fix 100 km....mesajul meu catre tine!
    Bun regasit,raza de soare! E o minune sa te-ntalnesc! Si-o minune si mai mare s-ajung la inima ta...
    LA MULTI ANI,IUBIRE !!!
    Iti doresc sa te bucuri de multe clipe frumoase,de prieteni buni si...de-o mare dragoste!!!!!!!!!! Le meriti!!! Si asta e prea putin spus...

    Mereu cu prietenie si pretuire netarmurite,
    L'automne

    RăspundețiȘtergere
  2. La multi ani,la dublu!Sa fi iubita si fericita!Sa ai o zi de sarbatoare la dublu superlativ!:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Scumpa mea L'automne mereu raman fascinata de cuvintele frumoase, pline de incarcatura sufleteasca. Ti-am mai zis, si iti repede la infinit..esti o minune, esti ceva ce nu-l pot asimila decat divinitatii! Iti multumesc cu draga inima si iti trimit cele mai calde sarutari!

    Ana-Maria Multumesc, la fel si tie! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Heeeei,stop! Cum asa,iubire?! E ziua ta sau a mea? Poftim?! Asa ma gandeam si eu...
    Stiu ca tu esti o dulceata dar...totusi! Azi esti in linia I! Altceva...nu mai conteaza!
    Tu sa fii fericita si-as face orice pentru frumusetea zambetului tau!!! Nu incape discutie altfel!

    HAPPY BIRTHDAY !!!!!!!!!!

    Sarutari iar si iar!!!!!!
    L'automne

    RăspundețiȘtergere
  5. La multi ani inca odata, cred ca este o saptamana lunga si frumoasa pentru tine. Sa nu se mai termine. Legat de treaba cu timpul, esti simpatica cu expresia aia cu anii de pe umeri, mai las-oncolo, ce vei spune la 50?! Suntem la momentul cand trebuie sa ne bucuram de noi nu sa ne gandim la din astea. Sa ai o zi perfecta, sarbatorita saptamanii ce esti;)

    RăspundețiȘtergere
  6. Cum spuneam,ani frumosi,plini de sunatate,bucurie si dragostea,caldura si sustinerea celor din jur,ca degeaba sunt numerosi daca sunt plini de neplaceri.

    "Timpul curge uniform pentru toata lumea,ca apa unui rau.Numai ca oamenii de pe mal nu merg la fel.Batranii se misca anevoie,raman mereu in urma apei si de accea li se pare ca timpul trece atat de repede.Noi,tinerii,alergam vartos,lasand timpul mereu inapoi noastra."[Alexis Karel]

    RăspundețiȘtergere
  7. Sa fii mereu tanara si cu acelasi spirit vesel. Sa nu ne uiti nici la 100 de ani, pe noi cei din blogosfera. Viata sa-ti ofere clipe minunate si bucurii unice. LA MULTI ANI ANNE!!!

    RăspundețiȘtergere
  8. La multi inca o data, sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei deragi sa nu uiti sa ne incanti, ca de obicei, cu posturile tale:)...toti ne uitam putin cu frica peste anii trecuti, asa ca nu te ingrijora:)

    RăspundețiȘtergere
  9. La Multi Ani! sa traiesti inca o suta de ani de acum inainte (asa se spune in zona din care sunt eu:D).
    Si eu sunt foarte ingrijorata de trecerea timpului, mai ales ca mi se pare ca trece din ce in ce mai repede; dar asta nu ar trebuie sa fie un motiv de ingrijorare pentru nimeni.
    "Cea mai mare iluzie a omului este ca timpul trece. Timpul este tarmul- noi trecem, si el pare ca merge." – Antoine de Rivarol
    "Nu este lucru intelept sa spui :“voi trai”; viata de maine este prea tarzie- traieste azi." – Marcus Valerius Martialis

    RăspundețiȘtergere
  10. Mii de multumiri draga mea L'automne ! Pupicei multi!

    Alboosh La 50 de ani, ma voi considera o femeie tanara, ca probabil imi voi dori sa fiu iar asa ;). Multumesc tare mult!

    Printre Ganduri Frumos citatul, multumesc mult!

    M.Cristina cu siguranta nu va voi uita, multumesc mult pentru urari!

    Adrian asa este

    Rapp Esti un dragut, multumesc tare mult!

    Aylyn mult adevar se regasteste in acele citate, multumesc tare mult.

    Va doresc tuturor o zi frumoasa si va multumesc pentru prezenta voastra alaturi de mine

    RăspundețiȘtergere