Pagini

joi, 24 septembrie 2009

Totul este efemer?

M-a lovit din nou, nu tare..dar mi-a tras o palma bine, am simtit-o si acum incerc sa ma trezesc din nou la "viata". Nu, nu am luat-o pe coaja de la nimeni..am fost cuminte, pe cuvant.
Nu am patit-o de ceva vreme, iar acum era imposibil sa nu revin la starea mea de bine, la intrebarile mele de multe ori fara niciun raspuns.

Tind sa cred ca totul este efemer pe lume, absolut tot sau hai, majoritatea lucrurilor..daca inainte iubirea era, mai mult sau mai putin, lunga..acum rar mai vezi. Traim in epoca vitezei, a dezvoltarii si a inovatiei..toate ar trebui sa fie de bine, nu? Dar de ce si noi ne schimbam atat de repede? De ce cautam noul in loc sa dezvoltam si sa schimbam ceva existent? Ne-am plictisi, totul ar fi monoton?

Uneori ma gandesc ca era mai bine pe vremea cand era mama fata, atunci stiai ca te-ai maritat si aia iti era soarta. Acum e normal sa ai 1000 de barbati/femei..sa te distrezi si s-o iei mereu de la capat. Dar ca totul sa fie okay, sa mearga procesul asta al schimbarii de parteneri ar insemna ca ambele persoane sa isi doreasca doar o aventura, altfel..clar cineva sufera. Si e bine asa?

3 comentarii:

  1. Vezi tu Anne, cine spune ca este o regula. Stii cum se spune in dragoste si razboi totul este permis. Adevarul este ca nu stim niciodata ce vrem. Avem impresia ca ne dorim ceva si descoperim cu surprindere ca nu este chiar asa. Cine mai stie, cine poate da un verdict, eventual cineva care safie obiectiv, care sa nu fi fost implicat. Cunosti pe cineva care sa nu fi iubit?

    RăspundețiȘtergere
  2. nu stiu..dar poate mi-as dori, insa nu din punctul de vedere al unei persoane careia sa ii pese de ea, ca atunci suferinta e foarte mare..nu impartasesti acelasi sentiment cu el.

    RăspundețiȘtergere
  3. eu mi-am dorit o viata scurta si intensa. n-am stiut ca-mi doresc o iubire scurta si intensa pana n-am avut parte de asa ceva. m-a facut mai fericita decat mi-as fi imaginat vreodata ca as putea fi. si cat a tinut mi-am dorit cu disperare sa se termine. pentru ca n-as fi vrut ca sa-mi vad fericirea diluata. nu-mi pare rau ca acum e la timpul trecut. ma bucur ca am niste amintiri pe care le pot scoate din cand in cand din sertar si ma vor face mereu sa zambesc. asta nu inseamna ca imi neg dreptul la fericire de acum inainte. chiar daca sunt constienta de faptul ca a ridicat stacheta foarte sus si va fi foarte greu sa gasesc alt barbat care sa fie in stare sa ma faca sa ma simt la fel.

    RăspundețiȘtergere