Pagini

vineri, 18 septembrie 2009

Unde-s cosurile?

De obicei cand merg la cumparaturi imi iau un carucior, aseara eram doar in trecere si voiam sa cumpar doar cateva chestii micute, deci nu as fi avut nevoie de cos.


Ulterior m-am gandit sa mai cumpar si altele, asa ca am zis ca nu e frumos sa merg cu ele in mana, dar ia un cos..de unde..nu-i? In schimb, gaseai in mijlocul drumului..dar fix in mijloc, niste cosuri rupte care aveau si niste folii de plastic in interior si care zaceau acolo "fara niciun Dumnezeu". Intra lumea, se uita dupa cosuri..nimic..trebuia sa mergi la case sa iti poti lua..dar asta daca-ti trecea prin cap, ca altfel stateai sa astepti.


Cand am vazut ca nu-s cosuri, m-am gandit ca este super aglomeratie, de au ramas fara cosuri..inainte erau randuri pline si puteai lua fara nicio problema in permanenta, acum..pauza. Oricum pe mine nu ma deranja ca nu aveam de cumparat tot supermarket-ul, deci mi-am continuat drumul.

M-am descurcat repede, am luat un cos de la o casa..am luat ce mai trebuia si am fugit. Nu era nicio aglomeratie pe nicaieri..nici in magazin, nici la case..nicaieri..dar nici cosuri nu gaseai.

5 comentarii:

  1. De obicei eu iau in mana ce imi trebuie,platesc si gata...daca nu au cosuri?!Treaba lor..si sa incerce sa comenteze careva!:)

    RăspundețiȘtergere
  2. pai si daca iei multe, cum te descurci?

    RăspundețiȘtergere
  3. Pai nu iau multe...ca era vorba de un lucru ,doua....acolo,ce nu necesita ditamai caruciorul :))))...

    RăspundețiȘtergere
  4. Carut nu iau aproape niciodata, pentru ca se intampla foarte, foarte rar sa cumpar asa multe. De obicei nici cosul de mana nu-l umplu... asa ca n-ar avea rost sa incurc restul lumii cu ditamai carutul gol :) Mi s-a intamplat destul de des sa nu gasesc cos, asa ca m-am invatat sa o iau intai pe la case dupa cos, pentru ca e totusi mai comod daca am de luat mai mult de 2 produse.

    RăspundețiȘtergere
  5. aa...e bine asa Ana-Maria, mie mi se intampla rar sa merg asa doar pentru cateva, de obicei ma bag la carucior :D

    brontozaurel lasa ca e bine, inseamna ca nu cheltui multi ani la cumparaturi..ceea ce e de bine :)

    RăspundețiȘtergere