Pagini

vineri, 25 septembrie 2009

Unora le merge bine si pe criza

In ultima vreme ati tot auzit de firme care au fost afectate de criza, companii ce se afla in disponibilizari si reduceri de costuri? Da, si eu am auzit..dar nu e valabil pentru toata lumea, la unii le merge bine..chiar daca ne vand numai "bunatati", treaba merge!

E vorba de cei de la KFC, care au vanzari mari in ciuda faptului ca poate majoritatea oamenilor sunt constienti de continutul produselor pe care le consuma de acolo..stim ca fast-food-urile nu sunt bune, dar ce conteaza..sunt bune la gust. Vanzarile pe care le inregistreaza le permit sa-si extinda lantul de magazine, si mai deschid unul la Eminescu (intersectia tramvaiului 21 cu autobuzele 133, 135, etc.)..sunt in proces intens de amenajare.

Mie mi se pare foarte interesanta treaba asta, s-au facut tot felul de studii legate de mancarurile de la Mc (dau doar un exemplu), mail-uri de la persoane care au lucrat acolo si ne dezvaluie minunatiile care au loc acolo, si totusi in fiecare zi este full pe acolo, ca e dimineata..seara..weekend sau orice alta zi, lumea sta la coada in permanenta. Mai trist e cand parintii isi aduc copiii acolo sa manance, dar asta este viata.

Eu nu am mai calcat printr-un fast-food de ani buni, am mers la Mc doar ca sa mananc o inghetata eventual, dar altfel nu as trece pe acolo deloc, la fel ca si in celelalte. Recunosc, ca la un moment mancam de la KFC, insa foarte rar si asta pentru ca eram fortata de imprejurari..acum nici daca mor de foame nu merg. Dar probabil sunt mult mai multe persoanele care aleg aceasta varianta, pentru ca altfel nu se justifica aceasta ascensiune inregistrata si intentia de extindere.

Ori care este explicatia, stim ca mancam hormoni, cautam (sau poate nu) mancaruri sanatoase..dar dam buzna la KFC, Mc, Burger King, etc.?


11 comentarii:

  1. Noi romanii inca nu prea dam importanta la mancaruri sanatoase ci la mancaruri care satura si americanii astia ne dau ceea ce cautam!

    RăspundețiȘtergere
  2. e destul de nasol... cred ca majoritatea cunoastem cateva din riscurile pe care ni le asumam cand comandam mancare la fast food.

    tocmai de aceea... toata lumea e pe fuga...si in felul acesta... multa lume.. prefera sa cumpere in 5-10 minute un meniu de la x marca de fast food, decat sa stea intre 45 si 60 d minute pt a i se servi o ciorbita si un fel doi....

    cam asta ar fi explicatia...

    eu mai degraba astept 60 d minute :P pt ca manca, cat de cat sanatos :D

    dar mai sar si intr-un fast food la o anumita perioada

    RăspundețiȘtergere
  3. pai ne satura kis dar asta pentru moment, ca senzatia de foame revine destul de repede

    RăspundețiȘtergere
  4. Petrut dar exista si varianta de a ne alege "una dama" care sa ne gateasca :) Si doar trebuie sa incalzim, iar daca nu suntem acasa..putem manca doar un fel eventul si gata :)
    Oricum acum e mai greu cu faza de gatit, ca lumea a devenit comoda..e mai simplu sa le iei de-a gata.
    Un weekend cat mai placut!

    RăspundețiȘtergere
  5. hahahaha



    HAI CA MI-AI PLACUT LA FAZA ASTA!!!

    "una bucata dama" .... mda... cam greu de gasit in ziua de azi :D

    hehehe....dar pana una alta... ma rezum la orice tip de mancare... mai putin junk food

    RăspundețiȘtergere
  6. P.S.

    adik..."una bucata dama" care sa stie sa gateasca...., ca dame se gasesc pe toate colturile ;;)

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu cred că e vorba de timp. Ai sau nu ai timp sa mananci ceva gatit. La fast food totul se face mai rapid. Tocmai că nu este timp de pierdut, oamenii preferă acest gen de mancare:)

    RăspundețiȘtergere
  8. Petrut am specificat ca e nevoie de una dama care sa gateasca, deci asta sa fie rolul ei..asa cum zic soferii in trafic, ca femeile trebuie sa fie la cratita :D . Dar tu ai dreptate, e greu sa le gasesti..dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa incerci :) Weekend placut!

    Marius clar e vorba de timp, dar decat sa aleg fast-food-ul, mai bine iti faci un sandwich de acasa..si cand ai timp mananci ceva mai bun, nu?
    Cel putin asta e parerea mea..acum nah, se mai inseala si omu' :)
    Un Weekend cat mai frumos!

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu suport genul de mancare care se gaseste pe la McD, KFC, etc. In primul rand pentru ca nasului meu ii pute. Sa mananc de acolo ar fi ca si cum as rascoli tomberonul pentru ceva de mancare. Prima data cand am calcat intr-un fast-food am intrebat unde e toaleta pentru ca mi se facuse rau de la miros.

    Dar nu suport nici mancarurile gatite complicate. Asa ca pentru ce imi place mie imi ia foarte putin timp.

    Ieri de exemplu. Trecut ca trenul prin supermarket. Luat file de peste, piscoturi si inghetata. (Bine, si niste dracii cu Taz si Bugs Bunny, da' alea nu se mananca :P ). Ajuns acasa. Aruncat pestele intr-una bucata tigaie de teflon, lasat cateva minute de foc pana m-am spalat pe maini si pe fata. Si apoi mancat peste. Direct din tigaie ca mi-a fost lene sa murdaresc altceva. Spalat una bucata tigaie si una bucata furculita. Sfarsitul povestii. Rapid. Delicios pentru mine. Si cred ca mai sanatos decat orice fast-food, pentru ca nu mai era absolut nimic altceva acolo in afara de somonul ala. Mancat inghetata cu piscoturi inmuiate in ea in timp ce ma uitam la desene animate.

    RăspundețiȘtergere
  10. toate produsele de la McDonald's,in America de Nord,sunt accesibile tuturor...pe scurt este mancare pentru saraci,daca pot sa numesc asa...gustul produselor Mc' americane este total diferit de cel al celei romanesti...mai toate Mc'-urile n-au hamburger-ul ala din vita,pe care il gasesti la noi...La putere sunt alte fast-food-uri,precum Burger King...
    ce concluzie tragem din asta?...

    RăspundețiȘtergere
  11. brontozaurel deloc nu iti este mila de noi :) ne faci pofta

    Printre Ganduri noi avem tara "bunatatilor"?

    RăspundețiȘtergere