Pagini

marți, 20 octombrie 2009

Atentie..cad ramuri de copaci

La ora 8 dimineata, lumea voia sa se apuce de treaba..trebuiau mutate masinile parcate in fata blocului. Noroc ca avem un vecin in bloc ce nu are somn si a iesit el sa faca ordine, sa mearga la locatari la usa sa le dea de veste ca vor fi taiate ramuri din copacii din fata scarii si exista posibilitatea ca aceasta sa cada peste masinile parcate, deci trebuiesc mutate.

Uite asa a inceput galagia, zgomotul aparatelor ce erau folosite pentru "curatenia de toamna". Acum e cam pustiu, inainte se vedeau marile crengi ale copacilor..era verdeata..acum e pustiu, numai asflat si masini iti "incanta" privirea cand iesi la fereastra, dar ne bucuram ca primarul nostru este harnic si are intentii bune.

2 comentarii:

  1. e bine ca le-au taiat,la noi a picat una pe unde merge lumea pe trotuar,noroc ca nu era nimeni atunci...

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu stiu daca m-as putea bucura...Inteleg ca tot ce devine amenintare sa fie indepartat dar...mi-e teama ca se si exagereaza cu taierile astea!! As suferi sa vad cum dispare coroana vreunui copac de la fereastra mea!!!!! Mult!! Adio pasarele iarna,adio zapada pufoasa pe crengile care tin tovarasie geamului meu...Cred ca se abuzeaza! Am citit disperarea unei doamne...in fata taierii arborelui drag! Cu totul! Ii fusese prieten de-o viata! Acum,li se parusera lor ca...incurca pe-acolo! Atat si ...gata! Jos!
    Trebuie sa se faca ceva controlat,nu?

    Sarutari de dimineata,sufletelule!
    L'automne

    RăspundețiȘtergere