Pagini

luni, 26 octombrie 2009

Cronica de familie

Scrisa de Petru Dumitriu, aceasta carte, "Cronica de familie", va aparea miercuri 28 octombrie la Jurnalul National, facand parte din colectia Biblioteca pentru Toti.


Spre rusinea mea, din nou, nu am auzit de aceasta carte..deci sunt pe ganduri daca s-o cumpar sau nu. Am citit cateceva despre ea, dar nu prea m-a convins. Voi ati citit-o sau ati auzit de ea? Intentionati s-o luati?

5 comentarii:

  1. Cred ca e o beletristică de tip familist:)
    Nu am auzit însă de Petru Dumitru. Poate, să-mi fie ruşine:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Mai nici eu nu am auzit de Petru Dumitriu, dar am sa-mi cumpar cartea.

    RăspundețiȘtergere
  3. of.eu am auzit,datorita facultatii:)).e un roman in 3 volume,exact cum ii spune titlul,cronica unei familii.l-as asemana cu ceva ce a citit mai toata lumea,"concert din muzica de bach".e un roman inspre realism un pic,un roman modern.se zice ca eugen barbu era mort de gelozie pe petru dumitriu si toata viata s-a chinuit sa intreaca "cronica de familie".se citeste greu,are personaje multe si durata de timp pe care se desfasoara actiunea nu ajuta,dar e una din cartile citite usor si cu placere in facultate:P

    RăspundețiȘtergere
  4. multumim camy pentru informatii, eu sunt cam nehotarata..nu stiu daca s-o iau :( Tind mai mult spre nu, decat spre da..

    RăspundețiȘtergere
  5. de luat merita sa o iei,e o carte buna,dar va dura mult timp pana sa o citesti pe toata,daca vei reusi.eu am citit-o doar pt ca intra la examen,si sincera sa fiu,nu prea mai tin minte nimic...

    RăspundețiȘtergere