Pagini

vineri, 30 octombrie 2009

Cum sa incepi ziua bine?

Nu stiti? Pai va spun eu cum am inceput ziua de azi, asta asa ca sa muriti de oftica si sa realizati ce ati pierdut, dar nu-i nimic..nu va faceti griji, aveti mari sanse sa dati pe alte specimene si mai si..nu uitati, traim in Romania!

Sunt cam degustata de acel moment, incat nu o sa pot vorbi prea mult despre el ,si apoi nici nu cred ca merita prea multa atentie, nu e ceva ce trebuie dezbatut pentru ca oricum nu putem schimba nimic.

Sa trec concret la subiect, este vorba de un tip care mergea pe trotuar (venea din sens opus ), si care da o flegma pe diagonala, fix prin fata mea. De obicei lumea cand scuipa, o face in partea lui dreapta..adica pe partea de langa trotuar..nicidecum pe partea cealalta, dar tipul asta era smecher..s-a gandit sa flegmeze fara sa se uite daca mai vine cineva din fata lui , doar a dat-o.

Va dati seama ca mi s-a facut sila instant, mi-a intors stomacul pe dos instant. Mi-am continuat normal drumul gandindu-ma ce gest frumos din partea lui, era un adolescent ce mergea spre scoala banuiesc..cel putin dupa cum era imbracat si pentru ca avea in spate un ghiozdan.

Si nici macar nu este singura persoana care face asta, cati nu scuipa pe strada..lasand "balta" pe jos?

5 comentarii:

  1. Si eu sunt anti acestui comportament, printre multe altele.

    RăspundețiȘtergere
  2. Uf, imi pare tare rau, chiar urat mod de a-ti incepe o zi. Am patit-o si eu, cu unu' care a aplicat aceeasi procedeu de pe balcon, direct in capul meu. Iuuu, nici nu vreau sa imi aduc aminte.

    RăspundețiȘtergere
  3. poate asa e salutul in unele triburi Zulu :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu am vazut unul ieri chiar in statie la masina.Lume multa,si el .....uda trotuarul.

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu suport gesturile de genul asta. Sunt oribile.
    Astia de procedeaza asa nu isi dau seama ca nimeni nu e obligat sa le vada saliva.

    RăspundețiȘtergere