Pagini

joi, 15 octombrie 2009

De ce daca face unu trebuie sa faca toti?

Imi explica si mie de ce trebuie mereu sa se aplice efectul de turma? Si daca nu se intampla asta, de ce trebuie sa fii anormal?

Al meu sef si a mea colega ma tot streseaza sa merg la Yoga..pentru mine asta reprezentand o mare prostie, dar nu le pot spune adevarul ca si asa ma vad "in alta lume". Ma enerveaza rau insistenta oamenilor, mai ales atunci cand lucrurile sunt cat se poate de clare..se vede reticenta din partea mea, dar nu vor s-o accepte..din contra vor sa-mi arate ca mersul la yoga mi-ar schimba viata, mi-ar putea da alte posibilitati de gandire..adica..bullshit..

Trist este ca sunt un fel de intrus, sunt o persoana anormala si incuiata la minte pentru ca nu vreau sa fac ceva prin care sa-mi fac bine..aleg sa traiesc in monotonie in loc sa fac ceva interesant.

Eu stiu ca fiecare e liber sa aleaga ce vrea sa faca cu viata lui, nu suntem toti la fel..deci, ce conteaza daca raman eu asa "inapoiata", si ei sa-si vada de fericirea lor?

10 comentarii:

  1. traim intr-o tara needucata in care daca majoritatea e batuta in cap... teoretic restu` tre` sa se supuna si sa devine si ei o clasa de dobitoci...
    lucru care pe mine ma enerveaza... asa ca sincer.. sfatul meu... fii TU iar cine te place, te place pentru ceea ce esti si nu pentru ceea ce ar vrea el sa fii...
    te-ai nascut cu libertatea si totodata dreptul de a alege singura!!! fii OM....

    RăspundețiȘtergere
  2. Draga mea,eu ieri am avut parte de asa ceva,tu azi...tara arde si baba se piaptama si cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia!
    Draga mea...zi ca ei si fa ca tine si te vor lasa in pace,intr-un final.Uneori e tare bine sa stai cocotat pe un pidestal,unde ceilalti te percep ca pe o extraterestra...pe bune!
    Te imbratisez cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu zic sa ii tratezi cu indiferenta...or sa renunte!

    RăspundețiȘtergere
  4. Asa se racoleaza fraierii : cu insistente. Te felicit pentru ca rezisti si deoarece consideri o prostie acea yoga. Si sunt 100 % de acord cu tine : e o mare prostie.

    RăspundețiȘtergere
  5. Perfecta dreptate ai Lucian . Multumesc! Numai bine!

    Ana-Maria nu merge sa zic ca ei, asta inseamna sa merg la cursurile de yoga cu colega mea..care acum a inceput (din nou), deci clar tre sa ma impun :) O zi frumoasa iti doresc!

    Bogdan sper sa renunte :)

    Geocer de ar crede si ei asa, ce bine ar fi. Ma intreb oare de ce numai "oamenii destepti" trag de altii sa faca ce vor ei..cei care cred in Dumnezeu (si sa nu se regaseasca in vreo secta care crede in "divinitate") de ce isi vad de treaba?nu se intreaba si ei asta?

    RăspundețiȘtergere
  6. Calcă-i în picioare. Încearcă să fii calmă şi să te impui civilizat. Nu se poate?! Umileşte-i ! Calcă-i în picioare! Demonstrează-le că-s cretini la fiecare secundă !

    RăspundețiȘtergere
  7. Fii doar tu,draga mea! Nici eu n-as marsa cu ei,clar! Ei sunt ciudatii,nu tu!
    Bafta!

    Sarutari!
    L'automne

    RăspundețiȘtergere
  8. Fiecare are dreptul sa aleaga ce vrea sa faca ....
    asa ca ....faci cum simti ...BRAVO !!!
    Cit despre Yoga ...
    eu am o carte scrisa de un roman ...
    care a avut probleme cu picioarele
    si a mers in India si a facut progrese ...
    deci poate ca nu e chiar asa de rau sa ne uitam
    ce fac si altii ...
    schimb de experienta !!!
    Te pup !!!

    RăspundețiȘtergere
  9. Asa patesc de obicei cei mai aparte, mai speciali...ceilalti sunt constienti ca nu pot ajunge in nici un fel la nivelul lor si incearca din rasputeri(de multe ori multi la un loc) sa ii coboare la nivelul lor prin marsavii si prostii...fiecare avem drumul nostru si nu trebuie sa ne lasam influentati de cei din jurul nostru...ne-am putea pierde specificitatea si banda pe care mergem...

    RăspundețiȘtergere
  10. Efectul de turma se aplica pretutindeni in jurul nostru...Multi fac ceea ce face restul lumii din cauza unor complexe,pentru ca se simt marginalizati daca nu fac aceleasi lucruri...
    Poti sa le argumentezi de ce nu vrei sa mergi la Yoga si daca sunt intelepti,vor intelege...

    RăspundețiȘtergere