Pagini

marți, 27 octombrie 2009

Despre..jocuri (RPG)

In ceea ce priveste PC-ul, de obicei fetele prefera jocurile mai simple, gen Zuma, Sims si care or mai fi ele, ca eu nu stiu, nu m-am jucat decat la inceput la Zuma si altele asemenea ei.


Dupa ce am terminat cu bilele, facandu-le praf..evident, am trecut la jocurile RPG (Role playing games). Prima oara am jucat Sacred, a fost jocul care mi s-a lipit la suflet..ulterior am incercat Diablo, Titan Quest, Dungeon Siege, dar nu erau la fel de tari si prin urmare nu am terminat decat Sacred-ul.


In vara anului trecut mi-am luat gaming laptop pentru a putea juca Sacred 2, la calculatorul pe care il foloseam atunci, nu aveam nicio sansa sa fac asta. Va asteptati sa fi continuat Sacred 2-ul? Nu, nici vorba..m-am jucat foarte putin la el, acum muult timp in urma, si de atunci "pierd" vremea cu alte "prostii".


Azi am vazut ca a aparut un alt joc RPG, facut tot de cei care au scos si Diablo, se numeste Torchlight. Toate bune, numai daca as avea si timp pentru el..si daca as putea renunta la altele, mi-ar face timp, dar nu pot, asa ca nu stiu cum voi face.


Daca vreti sa cititi mai multe despre acest joc, o puteti face aici sau pe site-ul oficial .


Ati jucat vreun RPG, daca da ce anume? Si ce parere aveti despre acest joc?






11 comentarii:

  1. Îmi pare rău, aş fi vrut să comentez despre jocuri dar nu reprezintă un hobby al meu. Nu prea am timp de ele şi nici nu mă pasionează. Poate la pensie. Până atunci mă delectez cu blogul sau citesc:)

    RăspundețiȘtergere
  2. pai daca e vorba de RPG-uri..am incercat Diablo 2...Titan Quest (si eu :P)...Morrowind..Oblivion...Neverwinter Nights...Might&Magic (variantele vechi)...Star Wars KOTOR 1 si 2 (Knights of the Old Republic)..si cam atat..cred

    recomand ala cu Star Wars..asta daca iti place Star Wars :P..povestea e chiar tare

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu joc si am jucat doar strategie :p
    Am jucat Triburile (un an), Travian (cateva saptamani), Ikariam (un an), CS (cateva saptamani) si altele mai nesemnificative.
    Conturile de pe ikariam (caci aveam pe mai multe lumi) le-am dat unor jucatori mai mici, pentru ca nu am vrut sa le abandonez pur si simplu, imi era mila de munca mea de pana atunci.
    In prezent ma mai joc doar KingsAge (un fel de triburile cugrafica mai buna). Il joc de cand a aparut, nici nu mai stiu cate luni sunt de atunci.

    RăspundețiȘtergere
  4. Marius nu-i problema, mai ales daca ne spui si noua ce citesti ..este perfect (ne ocupam si cu d-astea :P)

    Lilu Neverwinter Nights am jucat si eu dar foarte foarte putin :), dar inafara de Diablo si Titan Quest, nu am jucat nimic din ce ai mentionat tu.

    Terra eu doar am auzit de acele jocuri, dar de vazut/jucat..pauza :P

    RăspundețiȘtergere
  5. Acu il reeditez un pic pe Rebreanu - Adam şi Eva:)
    Sper să o termin luna asta. Dacă îmi permite timpul. No, că uitai să spun că am reuşit să văd filmul Goemon, intre două reprize de munci. Faină dramă. Ar trebui să se uite şi candidaţii noştri la el:) Mersi pentru indrumare:)

    RăspundețiȘtergere
  6. Ma bucur ca ti-a placut, eu ador filmele chinezesti tocmai pentru ca le vad ca reprezentand niste drame "speciale" :)
    Am citit si eu in trecut Adam si Eva, dar cred ca ar trebui recitita..bine zici :)

    RăspundețiȘtergere
  7. of.nu ma pricep,prietenul meu e expertul,e gametester.acum ma joc aion,care e un joc multiplayer online

    RăspundețiȘtergere
  8. saracia asta de arati tu poze am luat-o si eu aseara parca..da mi-a fost lene sa instalez...nu mai bine te fac un lineage2 ?:))

    RăspundețiȘtergere
  9. camy unde este game tester prietenul tau?

    Sadd am auzit ca e super tare jocul, mi-l instalez si eu zilele astea, sper :)

    RăspundețiȘtergere
  10. daca vrei mai multe informatii..dai din aripi si se rezolva:))

    RăspundețiȘtergere
  11. expertul in jocuri lucreaza la ubisoft:P

    RăspundețiȘtergere