Pagini

joi, 1 octombrie 2009

Ghiozdan cu roti

Ce mult s-au schimbat situatia in zilele noastre, fata de cea din trecut.

Imi amintesc cu drag de perioada in care mergeam la scoala cu multe kg in spate, pe o vreme friguroasa, prin zapada care avea un strat foarte gros..ma chinuiam sa scot un picior din zapada, pentru a-l baga pe celalalt (fiind dimineata inca nu trecusera multe persoane pe strada si nu se facea poteca). Poate ar fi fost mai usor daca aveam pe cineva care sa ma ajute si pe mine sa-mi duc ghiozdanul, dar m-am descurcat.

Acum cei mici au scapat de aceasta greutate, de acea presiune pe care o simti pe umeri dupa ce cari ceva in spate, au ghiozdanele cu roti..minitrollere, care ii ajuta foarte mult. Din ce am observat, majoritatea celor care au astfel de ghiozdane sunt cei care par a avea o situatie financiara buna, si chiar daca e usor de dus acel ghiozdan tot au langa ei o persoana, fie parinte sau bona..care de multe ori vin sa-i ia cu masina. Nu stiu care este pretul unui asemenea ghiozdan, dar cu siguranta in anii urmatori, datorita cererii care va creste se vor inmulti si ofertantii, iar preturile vor incepe sa scada.

Batranii se minuneaza cate lucruri au mai aparut, ce de "ciudatenii" mai exista acum, fata de perioada in care ei au trecut. Oare cand noi vom ajunge batrani, cum or sa stea lucrurile? Or sa mearga copiii la scoala, condusi de un pilot automat..fara sa mai care, fara sa isi puna probleme parintii de siguranta lor, de cum traverseaza strada, etc.?

3 comentarii:

  1. Asa este dar prin zapada o sa il poata trage dupa ei niste copii micuti si slabuti... Se pare ca ai dreptate in viitor cred ca copilul nu va mai folosi ghiozdane vine cu robotul la scoala si memoreaza ala totul

    RăspundețiȘtergere
  2. vesel copilul.. abia astept sa am un bebe sa il vad cum danseaza :d

    RăspundețiȘtergere
  3. NU SUNT SI DE CLS A V-A CA AM PROBLEME LA COLOANA SI NISIP LA RINICHI

    RăspundețiȘtergere