Pagini

vineri, 16 octombrie 2009

Invingatorul este intotdeauna singur

De cateva zile, imi tot atrage atentia aceasta carte "Invingatorul este intotdeauna singur" scrisa de Coelho.

Sunt curioasa din ce punct de vedere o fi abordata, pentru ca titlul detine mult adevar. Chiar asa este, de multe ori, invingatorul este singur..asta fie din cauza lui ca da toata lumea la o parte pentru a-si face loc si uita de cei apropiati,vazandu-si doar interesul, fie cei din jur il resping si sunt invidiosi pentru performanta dobandita. Nu mi se pare normala niciuna din modalitati de a proceda, dar asta este realitatea, asta este lumea in care traim..nu ne putem bucura de succesele altora.

A citit cineva aceasta carte, daca da lasati-mi si mie,va rog, macar o impresie despre ea. Pentru moment ma abtin sa cumpar carti, fara sa stiu ca merita..am atat de multe, si timp atat de putin..

6 comentarii:

  1. nu am citit cartea, insa pot sa spun ca in viata reala invingatorul este singur pentru ca asa vrea el sa fie. se simte amenintat daca mai e cineva pe langa el, si cu toate ca poate il doare sau chiar nuse simte bine, frica il ajuta sa nu lase pe nimeni sa se apropie de el....

    RăspundețiȘtergere
  2. Am fost la lansarea cartii....in luna septembrie dar nu mai stiu exact data. oricum s-a vorbit de aceasta carte foarte frumos, adica chiar m-a facut Doamna sa vreau so citesc! :) cred ca merita!

    RăspundețiȘtergere
  3. N-am citit cartea,dar am luat teapa cu unele carti recomandate...Iti voi povesti.Gusturi si gusturi,stiu. Coelho pare interesant dar nu toate cartile au aceeasi valoare...

    Pupicei pt fetita cu suflet de poveste!
    L'automne

    RăspundețiȘtergere
  4. Ehhh da ...
    e cu dus si intors ...
    mi-a placut citatul pus de cineva pe blog ...spus de Einsthein...
    sa fii un om de valoare ....nu un om de succes ...
    si cred ca are dreptate ...
    de multe ori uitam in batalia noastra pt. numarul 1 ....sa fim oameni ....umani ...

    RăspundețiȘtergere
  5. Smaraa daca o citesti sa ne spui si noua cum ti s-a parut :)

    Draga mea L'automne ai dreptate, nici mie nu mi-au placut toate cartile lui Coelho..pe unele am renuntat sa le duc la sfarsit, cu toate ca de obicei nu fac asta..dar chiar nu-mi placeau :) Pupicei si tie draga mea!

    Pansy asa este!

    RăspundețiȘtergere
  6. de citit n-am citit-o...am citit Coelho si mi se pare ca scrie intr-un stil accesibil tuturor,dar cu mult inteles

    RăspundețiȘtergere