Pagini

joi, 22 octombrie 2009

La cat mai multe mall-uri, de asta avem nevoie

Căci, pe lângă magazinele de tot felul, mall-ul va avea şi un spaţiu destinat târgurilor, expoziţiilor cu vânzare şi organizării de evenimente.

Acest spaţiu este situat la primul etaj al mall-ului, se numeşte Smart Market Advertise şi are o suprafaţă închiriabilă de 750 mp.

Mall-ul deţine 300 de magazine, 2.500 de locuri de parcare, un hypermarket Real deschis non stop, 20 de sali de cinema şi primul IMAX din România (3D), restaurante, o pistă de carting, două cazinouri, un patinoar de circa 1000 mp - cel mai mare patinoar dintr-un centru comercial din România, deschis tot timpul anului, un perete de escaladă, un lac artificial, un teren de joacă pentru copii, o pistă de role, bowling şi snooker.
Sursa:Imopedia


Trebuie sa ne bucuram, nu-i asa? Hai recunoasteti ca de asta aveam nevoie (mai mult decat de aer chiar), era tot ce ne doream..deci fiti fericiti!

E atat de multa lume in somaj, atat de multi oameni care d-abia isi duc zilele si unii nu au in ce sa investeasca. Nu stiu daca e chiar buna varianta aleasa pentru a investi, mai ales ca in celelalte mall-uri existente cam bate vantul, la fel si in Unirea Shopping Center..dar asta nu-i treaba noastra, nu? Bani ne trebuiesc, ca unde merge avem.

7 comentarii:

  1. vreau si eu un mall doar pentru mine...sa-mi plimb cainele!

    RăspundețiȘtergere
  2. Prea multe mall-uri, prea multe fitze, si prea multi oameni care n-au nici dupa ce bea apa.
    Cred ca pana acum am fost in mall de cel mult 5 ori si cand m-am dus, a fost pentru a-mi plati ratele.
    Nu sunt mai cool daca beau in cico in mall. La fel il pot bea si la terasa din coltul blocului. Nu sunt mai trendy daca imi cumpar tzoale din mall, care sunt de cel putin 5 ori mai scumpe decat in alte magazine...
    Mall-ul e pentru cei cu bani. Multi. Care nu stiu pe ce sa ii arunce si mall-ul e un loc tocmai bun pentru shopping.

    RăspundețiȘtergere
  3. tara arde si babele se duc la mall... sau nu era asa zicatoarea?... Hmm! am uitat :)

    RăspundețiȘtergere
  4. un mall pentru oameni cu venituri mici nu fac si ei? Probabil ca nu, ca profitul (Daca s-ar inregistra) ar fi foarte mic

    RăspundețiȘtergere
  5. in primul rand,eu stau langa mall si pot sa-ti spun ca plaza e mereu plin,criza nu se vede.la fel si la casele magazinelor,e mereu coada.iar mall-ul asta despre care e vorba,e pe aceeasi strada cu plaza,la o statie diferenta(la fosta apaca)

    RăspundețiȘtergere
  6. Pai na...e probabil solutia lor pentru planurile anti-criza:))

    RăspundețiȘtergere
  7. tara lui papura voda! incredibil in ce tara de ratati si hoti traim! nu-mi vine sa cred! atatia oameni care nu au dupa ce bea apa..si dabea traiesc de azi pe maine.. si pt unii malul este un moft, o tara de snobi, cum nu am mai vazut pe nicaieri asa ceva! sper la un nou razboi... istoria se repeta..sa nu uite toti snobii astia parveniti care au umplut Bucurestiul.

    RăspundețiȘtergere