Pagini

marți, 27 octombrie 2009

Leapsa electorala


Am crezut ca ma pot sustrage, dar m-au mancat degetele si Adrian m-a prins. Acum ce sa fac, preiau leapsa, incercand sa va aduc o noua varianta de posibil candidat (banuiesc ca si voi va puneti intrebarea "eu cu cine votez?" si nu gasiti un raspuns la aceasta) pentru presedintia tarii noastre dragi.

Pantera Roz – Preşedinte!

Chiar voi participa pe 22 noiembrie la alegeri, sunt super membru in comisie (inca nu stiu exact ce, dar ma regasesc acolo, asta e sigur) si o sa fac acolo manifestatii. Va dati seama ca glumesc, nu am nicio sansa..as zbura direct pe geam, nu as mai ajunge la usa. Dar ar fi fun, am face un pic haz de necaz.

Acum luand lucrurile mai in serios, va trimit si voua aceasta leapsa pentru a face cunoscut acest candidat si pentru a-i acorda sustinere deplina. Trimit leapsa catre:

1.Simion Cristian

2.Alboosh

3. Rappa_ru

4.Geocer

5. Marius Ola

Asa cum ati observat l-am trimis doar persoanelor de gen masculin (il trimit catre toti, chiar daca nu am lasat si link-urile), stiind ca fetele nu sunt asa interesate de politica, dar daca doriti o puteti prelua oricand, oricum.

14 comentarii:

  1. He he! Iubita mea intra in politica! Daca era vorba despre candidatura ta,era alta treaba dar Pantera asta prea seamana cu Simona Sensual(nu ti se pare?!)...Nu stiu de ce imi da impresia asta. Si inca o Pantera la guvernare...ar fi cam mult. Mai bine raman la candidatul ales de mine,ca stiu deja spre cine va merge votul meu!
    Oricum,foarte draguta initiativa! Un strop de zambet in atata incrancenare vine tocmai bine!
    Te pup,scumpa mea!
    L'automne

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc Anne, dar de data asta nu mai nimerit, nu ma intereseaza absolut deloc politica, a lor sau a noastra. Oricum este o idee simpatica dar trebuie sa ai si cui sa-i adresezi o ironie.

    RăspundețiȘtergere
  3. Votez si eu ! Tot pe Bugs Bunny, vorba lui Lilu.

    RăspundețiȘtergere
  4. Îmi pare rău dar deja am fost convins de programul electoral al lui Duffy Duck :)

    RăspundețiȘtergere
  5. ce tari sunteti voi, eu raman cu Pantera (mea) Roz..o sa castigam sigur :D

    RăspundețiȘtergere
  6. O să preiau aşadar leapşa, având în vedere că culoarea blogului meu e relativ roz. Chiar nu ştiam ce îi lipseşte din peisaj blogului meu. Un candidat pe măsură - Pantera Roz. Votaţi pantera, e roz! Şi are şi probleme de adaptabilitate. Cel puţin personajul pe care îl ştiu eu. În rest e candidatul ideal din popor. Cu aceeaşi lipsă de adaptabilitate! Măcar are umor şi nu-i plac glumele ei pentru că pică singură în ele.:)

    RăspundețiȘtergere
  7. Heeeeei,nu te supara,iubita! Fiecare cu gusturile sale,nu?! Sa castige cel mai bun,asa ar fi corect! Dar cum nu mai e nimic corect pe lumea asta....
    Uite,iti trimit pupicei cu fiecare strop din ploaia de afara! Ce zici? A trecut supararea?
    Vino mai repede acasa,ingerasule! Sa nu te prinda raceala pe-afara! Hai ca te-astept sa-ti incalzesc manutele,ok?
    L'automne

    RăspundețiȘtergere
  8. Am primit si eu leapsa aceasta in cursul zilei de azi. Ma gandeam sa o postez maine :D

    RăspundețiȘtergere
  9. Draga mea L'automne, nu m-am suparat..din contra, ma amuzat de candidatii vostri si imi sustineam "preferinta". E haios :) Pupici multi!

    Terra pai posteaz-o, nu mai sta :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Marius daca Pantera se asorteaza cu blogul tau, inseamna ca e perfect, nu? :) Votati Pantera pentru Romania :))

    RăspundețiȘtergere