Pagini

miercuri, 28 octombrie 2009

Lucruri care nu ti se intampla doar tie

1. Intri într-o cameră şi uiţi de ce eşti acolo.

2. Te uiţi la ceas şi imediat ce ai luat ochii de pe afişaj, nu ştii cât e ceasu’. Te mai uiţi o dată. Imediat după aia, te întreabă cineva cât e ceasu’ şi tu nu ştii.

3. Începi să povesteşti ceva să zici un banc, şi instantaneu uiţi ce ziceai, sau continuarea.

4. Eşti în maşină, la semafor, sau mergi pe stradă. Vezi un cerşetor care se apropie de tine, şi instantaneu te prefaci foarte interesant de linia orizontului, borduri, autobuze, sau orice altceva din direcţia fix opusă cerşetorului. Eşti perfect sigur că asta te face un om mai bun decât dacă l-ai refuza.

5. Cumperi ceva care costă 4,5 lei. Patruş’cinci de mii, vechi. Vânzătoarea începe să caute restu’, da’ ţi-e ruşine de oamenii din spate de la rând, aşa că faci un gest nobil şi zici “Lăsaaţi!“. Ce naiba, pentru atât… Mai târziu, când n-ai mărunt să-ţi iei o cafea de la tonomat, sau îţi lipsesc fix ăia 5 mii când eşti la un magazin.

6. Scapi ceva pe jos, şi parcă intră într-o altă dimensiune, oricât ai căuta nu mai e de găsit. Decât 2 zile mai târziu, când nu mai ai nevoie, vezi că era fix sub nasul tău.

7. Te trezeşti dimineaţa, până să pleci la muncă/şcoală, şi nu-ţi dai seama cât e ceasu’. Imediat începe să sune alarma.

8. Te trezeşti dimineaţa, până să pleci la muncă/şcoală, şi nu-ţi dai seama cât e ceasu’. Te uiţi la ceas, vezi că mai ai trei ore de somn. E cel mai dulce somn din toată noaptea!

9. Te întâlneşti cu o cunoştinţă veche şi nu-ţi mai aduci aminte cum îl/o cheamă. Eviţi pe parcursul discuţiei toate subiectele care ar duce la numele lui/ei.

10. Eşti la muncă sau la şcoală, şi deodată vine un miros puternic de rahat. Până să scoţi o vorbă, verifici întâi dacă nu cumva tu eşti ăla care a călcat în norocu’ vreunui câine, abia apoi spui în gura mare.

11. De fiecare dată când vezi că şi altcineva face chestiile astea, eşti mândru că nu eşti singurul.
Sursa: mail

9 comentarii:

  1. :))))...mi-ai binedispus ziua ....:D....

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt foarte rare ocaziile cand esti primul ;), iar de inventat aproape totul sa inventat avem doar mult de invatat.

    RăspundețiȘtergere
  3. Hahahah :))) tare de tot ! Da, cu siguranta ma regasesc :)!

    RăspundețiȘtergere
  4. imi scriam o data temele la ceva anume si imi venise o pofta de ceva bun...asa ca ma imbrac si dau sa plec pana la magazin, dar fara sa imi dau macar seama ca pixul cu care scriam era tot in mana mea. La magazin toti se uitau la mine parca vrand sa ma intrebe ce fac cu pixul ala in mana dar eu nu am bagat de seama. acasa cand sa ma apuc iar de scris: caut pixul! si il caut, si il caut si iar il caut. ii intreb pe toti: nu ati vazut pixul cu care scriam? Mama, care ma observase cand iesisem din casa, mi-a atras atentia ca obiectul cautat era in mana mea de cand am incetat sa scriu. Toti radeau, numai eu ma intrebam cum am putut sa stau cu el in mana atata timp, fara a imi dau macar seama. Asta nu cred ca se intampla oricui...:))

    RăspundețiȘtergere
  5. Foarte adevarate dar si amuzante chestiile astea:))

    RăspundețiȘtergere
  6. De fiecare dată când vezi că şi altcineva face chestiile astea, eşti mândru că nu eşti singurul.Ai dreptate

    RăspundețiȘtergere