Pagini

joi, 29 octombrie 2009

M-am ramolit

Incep sa simt trecerea anilor? Sa ma simt o "baba"?

Nu stiu ce sa zic, ca pe de o parte ma simt ca un copil...dar daca ma gandesc cate ma dor, sunt mai rau ca o baba care isi duce cu greutate ultimele zile ale vietii. Si cred ca multe mi se trag si din cauza pozitiei in care stau in fata calculatorului..pana nu demult, imi amorteau picioarele si bla bla, acum ma doare insuportabil coloana. Dar nu ne plangem si nici nu mergem la doctor, trec ele toate..nu?

Voi aveti astfel de probleme?

7 comentarii:

  1. Draga Anne , iti multumesc mult pentru vizita.
    Nu stiu la ce virsta simt "ramolitul" urcinduti-se in spate,dar eu la ai mei 22 ma simt uneori prea batrina sa indraznesc sa par tinara,dureri de coloana,de cap etc.Sunt multe motive pentru care sa ne simtim mai batrini decit suntem,dar e unul pentru ca tre sa ne bucuram de virsta pe care o avem si sa avem grija de sanatatea noastra(NU,NU TREC TOATE DACA LE LASI NEREZOLVATE).:) Cum ziceam motivul principal e ca TRAIM, si tre sa ne traim nu virsta ci viatza!

    RăspundețiȘtergere
  2. inţeleg ce spui, teoretic... eu mă simt perfect... să-mi pară rău în situaţia de faţă? :P:P o seară liniştită să ai.

    RăspundețiȘtergere
  3. si eu amortesc stand in fata calculatorului...si nu numai. ba ma doare spatele, ba amortesc piciorele. mereu trebuie sa apara cate ceva...

    imbatranim tanti, imbatranim... :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Al naibi leptop ma cam enerveaza şi pe mine că trebuie să stau cocoşat. Dektopul e mai bun.
    Toate durerile cred că trec la autopsie:)

    RăspundețiȘtergere
  5. Pai probleme de genul asta cred ca avem toti cei ce butonam de ceva ani in fata ecranului si prin birouri obscure si intunecoase dar....numai de noi tine sa nu ne simtim asa.
    Solutia: carne grasa mai putina, ceva miscare placuta (nu neaparat sport sau efort sustinut daca nu iti trebuie), de preferat in aer liber, un ceai in birou peste zi, eventual verde samd.
    Suna banal si cunoscut ? Ei bine, mare majoritate a acestui "bulshit" functioneaza ! Sau o fi totul in capul nostru ?
    Un om destept, inovator in psihologia moderna (Erickson pe numele lui) spune ca subconstientul controleaza tot iar tot, mai ales corpul nostru fizic si tot ce ar trebui sa facem noi e sa ii permitem sa faca asta...

    RăspundețiȘtergere
  6. Sa vezi cand incep eu sa-mi tarasc "batranetile"...He he!Pai bine mai iubita,asa campanie pro durere ducem noi?! Se poate?! Daca noi n-avem grija,cine sa aiba atunci? Si-asa epuizarea e peste tot si suntem parca sub un bombardament de nocivitate(hrana,aer,apa,"oameni",stres!). Macar sa mai incercam cate ceva si daca nu tine - asta e partea a doua...
    De trecut singure...nu m-as baza pe asta,dar tineretea poate spera! Bafta!

    Pupici senini intr-o zi ploioasa!
    L'automne

    RăspundețiȘtergere
  7. Ana,nu trece decat momentan,se numeste spondiloza si se poate ameliora.Am sa caut un suport care inalta laptop-ul pe birou,am aflat ca exista in.


    E boala profesionala,desi la calculator poti sta si doar din pasiune.

    Sanatate!

    RăspundețiȘtergere