Pagini

miercuri, 28 octombrie 2009

Maratonul filmelor Horror


In data de 31 octombrie de la miezul noptii, puteti avea parte de 10 ore de filme horror/thriller, de premii constand in invitatii la film garantate, abonamente la film pentru impatimiti (acesta consta in premii de doua persoane la film, in medie o invitatie dubla pe saptamana..aceasta fiind valabila oricand, la orice film).

Aveti doua optiuni, fie de a plati suma de 10 RON si a merge la un film aleator conform programului evenimentului, fie de a intra in sala "Maratonul filmelor horror" si de a incerca vizionare a 6 filme consecutive. Cei care rezista pana a doua zi dimineata la 10, adica sa reziste intreaga noapte, fara a adormi intra in cursa pentru marele premiu, iar daca rezista la cel putin doua filme, vor fi recompensati cu o invitatie la film de doua persoane.

Mai multe informatii legate de filmele care vor rula, programul evenimentului, respectiv premiile ce pot fi castigate, gasiti pe site-ul Movieplex

Eu nu voi merge, nu ma pot uita la filme horror, asa ca voi sta linistita acasa, in schimb voua va doresc vizionare placuta daca veti merge!

4 comentarii: