Pagini

miercuri, 28 octombrie 2009

Noaptea teatrelor "s-a terminat"

Nici nu a inceput noaptea in care poti merge la o piesa de teatru si sa beneficiezi de intrarea gratuita, ca deja nu mai ai nicio sansa sa ajungi acolo.

Pentru a putea lua parte, trebuia sa-ti faci o rezervare prealabila, trebuia sa mergi la casele de vanzare a biletelor pentru a ridica un tichet special. Lumea care a stiut s-a conformat, acestia fiind probabil cei care stiau din timp de existenta acestei nopti (inainte sa apara informatia oficial si pe piata) si au dat fuguta pentru a-si lua biletul, si cum probabil ne este caracteristic..atunci cand e gratis, luam pentru tot neamul..sa fie acolo. Altfel nu imi explic cum la unele teatre biletele au fost epuizate inca de saptamana trecuta, iar la altele s-au terminat zilele trecute.

Asa ca, daca vreti sa mergeti vreodata la vreun eveniment de acest gen, unde beneficiati (daca apucati) de intrarea gratuita..aduceti-va aminte de cunostinte, cine lucreaza aproape de casieriile Teatrelor, sau poate chiar acolo, si rugati sa va opreasca bilete sau miscati-va instant..altfel..nicio sansa nu aveti, s-a terminat "joaca" inainte de a incepe.


Un comentariu: