Pagini

marți, 6 octombrie 2009

Noroc cu ..herpesul

Daca nu ar exista ce rau ar fi, ce m-ar mai deranja foarte tare pe mine de cateva zile bune? Cu siguranta s-ar intampla altceva, dar pentru moment asta si-a facut simtita prezenta..un herpes infect care mi-a acoperit o mare parte din narile nasului (exterior + interior..ca e super oferta acum pe vreme de criza) si imi face tare bine: nu pot sa-mi suflu nasul, ca doar nu-s racita..nuu, cine v-a pacalit..am o senzatie permanenta de arsura si disconfort.

M-am dat cu aciclovir si am facut comprese cu musetel, culmea ca aciclovirul imi intensifica senzatia de arsura, usturime, etc..iar musetelul mi-o calmeaza. Dar in rest, numai de bine..asta sa fie beleau, nu?

6 comentarii:

  1. Sper sa-ti treaca cat mai repede!:( Si eu am oroare de el. Pentru exterior foloseste plasturele antiherpetic. It usually works.

    RăspundețiȘtergere
  2. A Not So Sptless Mind Pana ma marit, imi trece, nu? Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  3. Mai Anne si eu am din cind in cind problema asta doar ca mie imi iese pe buza ...
    cind simt ca incepe sa apatra dau cu tinctura de propolis ....e foarte buna ca-l usuca ...
    si torn si pe git vreo 20 de picaturi ...de 3 ori pe zi.
    stimuleaza imunitatea ....deobicei mie imi iese cind frig afara ...
    E buna tinctura de propolis ...aveam si o sensibilitate ...cu pipi ...si de cind am aflat de el ....am scapat de belea !!!
    Asa ca incearca si tu ....numai vezi sa nu fii alergica la el ...testeaza prima data cu putin !!!
    Bafta ...urasc suferintele si durerile !!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Stiu pe cineva care-si da imediat cu spirt! Se usuca apoi si gata, dar la mine n-a mers...Folosesc doar Herpestop si nu mai am arsura aia infernala,plus ca-mi limiteaza si aria de invazie. Altfel ar fi mult mai extins.
    Bafta,scumpa mea! Stiu cat doare si ce senzatie urata creeaza. Culmea e ca apare cand nu te-astepti.

    Pupici la greu!
    L'automne

    RăspundețiȘtergere
  5. Pansy multumesc pentru sfaturi, chiar folosesc frecvent tinctura de propolis..mai ales cand am urticarie ca mi se duce senzatia de mancarime si se usuca mai repede :) Acum la herpes m-am dat putin, dar se vedea urat pata aia si nu m-am mai dat..am folosit doar Aciclovir.Au ramas doar cojile foarte groase..dar ma dau cu crema de galbenele si sper sa treaca.

    Multumesc mult dragele mele si va doresc o seara frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  6. Mie de obicei imi functioneaza Aciclovir-ul...de obicei fac la buza herpes...nu mi s-a intamplat niciodata la nas...Crema de galbenele iar este foarte buna...sa speram ca o sa functioneze pe viitor...

    RăspundețiȘtergere