Pagini

duminică, 25 octombrie 2009

Nu-i asa ca nimic nu e intamplator?

Adevarata e vorba aia, "de ce ti-e frica in viata, nu scapi". Unele persoane explica asta prin faptul ca gandind negativ, atragi asupra ta energie negativa si e normal sa se intample asta. Altii cred ca asta le-a fost dat de catre Dumnezeu si trebuie sa treaca peste, pentru a putea merge mai departe.

Nu neg nici prima varianta, e posibil sa aiba si ea ceva adevar, insa cu siguranta toate vin cu un scop pe lume, nu-i asa? Important este sa vrem sa depasim momentul, oricat de dureros ar fi.

Am deschis acest subiect, constientizand si trecand efectiv prin acest moment, sunt nevoita sa trec exact prin momentele de care imi era frica, insa le simteam aproape..era imposibil sa nu vina. Acum au venit efectiv, dar incerc sa ma mentin pe pozitie..trebuie sa ies la liman..nu-s nici prima, nici ultima persoana care va trece prin asta iar viata merge oricum inainte.

Traiesc si primesc ceea ce merit si nu ma pot opune cu nimic sortii, insa sper sa apara soarele si pe strada mea.

Va doresc sa fiti fericiti, sa iubiti si sa apreciati atunci cand sunteti iubiti!

16 comentarii:

  1. Atat timp cat crezi cu adevarat , este imposibil sa nu reusesti.

    Take care!

    RăspundețiȘtergere
  2. daca ti se intampla inseamna ca o meriti..si daca e vb de cineva..cu atat mai mult :)

    RăspundețiȘtergere
  3. nimic nu-i intamplator, totul se leaga, da, avem o gramada de lectii de invatat traind 'coincidente" sau "intamplari"

    RăspundețiȘtergere
  4. hmm..liman..ce termen relativ. depinde de multe lucruri,dar,de iesit,o sa iesi. ne regeneram . si eu sunt convins ca in viata fiekre primeste ceea ce merita. e k o lege nescrisa a universului.

    RăspundețiȘtergere
  5. Si totusi nu exista sorta, soarta ti-o faci cu mana ta...

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu chiar cred ca energiile pozitive emise de gandurile noastre nu fac decat sa ataraga energiile pozitive ale Universului! Testez asta pe propria-mi piele! Si da rezultate!

    RăspundețiȘtergere
  7. ai gresit si te-a lasat...se mai intampla!

    RăspundețiȘtergere
  8. e si treaba cu energiile cred eu destul de reala, dar nu trebuie sa ne pierdem chiar cu totl pragmatismul...insa pentru a ne putea forma cu adevarat ca persoane trebuie sa trecem prin felurite experiente si mai bune si mai rele...dar toate trec, toate lasa urme mai adanci sau mai putin adanci, dar trec si se vindeca ...

    RăspundețiȘtergere
  9. Teoria cu atractiile si cu gandirea pozitiva e prezentata in The Secret ( http://thesecret.tv/ ) in rest eu cred ca depinde de noi sa trecem peste, niciodata nu sa termiat lumea iar soarele intradevar va rasari si pe strada ta. Priveste partea plina a paharului intotdeuna.

    RăspundețiȘtergere
  10. Absolut nimic nu este intamplator ! :)

    RăspundețiȘtergere
  11. Nu te da bătută. Îţi doresc să fi O femeie puternică ce înfruntă problemele. Baftă multă!

    RăspundețiȘtergere
  12. multumesc pt mesaj,Anne.nimic nu e intamplator,si eu cred la fel,pentru ca Dumnezeu nu lucreaza cu intamplarea.fiecare suntem o intentie frumoasa a Lui,cum zicea un parinte,doar sa ne dam seama de asta.(daca n-am postat bine,iertare).

    RăspundețiȘtergere
  13. As vrea sa por aprecia cand sunt iubita dar bucata din suflet destinata aprecierii s-a cam ofilit. Pe de alta parte, sunt rasplatita cu acelasi lucru.
    Abia astept ziua in care voi fii in stare sa apreciez.
    Asta e, fiecare cu defectul lui.

    RăspundețiȘtergere
  14. Clar!! atunci cand ceva iti este scris, se va intampla fara foar si poate :) nici nu avem dreptul sa comentam, trebuie sa luam ca atare si sa mergem mai departe.

    RăspundețiȘtergere
  15. stii ca de fapt soarta...nu prea e soarta...si viata ti-o creezi tu? mi-a placut ca ai deschis subiectul ca nimic nu e intamplator...e ceva esential pentru viata de zi cu zi!
    faza cu frica...trebuie sa renuntam cat de curand la Frica pentru ca ea ne ingroapa in tot felul de probleme. daca reusim sa o inlocuim cu iubire si cu constienta faptului ca suntem protejati in fiecare secunda de niste ingeri, vom trai ceva extraordinar!
    mie imi place sa-mi imaginez ca sunt intr-o bila de protectie...cu diametrul de 2-3 metri:)) si nimeni nu ma poata atinge ;;)

    RăspundețiȘtergere