Pagini

joi, 8 octombrie 2009

Se aude musca

Se vede ca d-abia a inceput anul universitar, ca d-abia au inceput cursurile...cam multa liniste prin facultate.
De obicei in ASE era haos, nu aveai pe unde sa treci..era o gramada de populatie in jurul tau in orice moment al zilei, asta din ce-mi amintesc din anii anteriori..cand mergeam la facultate in cursul zilei..ca de anul trecut cand merg seara la cursuri, e cam liniste si pace..adica, putina lume.

Azi m-am gandit sa merg sa fac un pic test, sa vad daca pot downloada niste lucrari de doctorat din ASE (stiu ca inainte nu era acces online la ele, decat din cadrul facultatii) si parca imi era si rusine sa merg pe acolo, nu era mai nimeni..eram un fel de intrus pe acolo. In sala de lectura unde am intrat erau initial in jur de 6-7 persoane, dupa o jumatate de ora..mai erau decat 3 persoane, eu eram a 4-a..tinand cont ca in sala respectiva de obicei gasesti cu greu un loc. Cand am plecat, imi era rusine sa-mi inchid fermoarele la ghiozdan ca era o liniste deplina, se auzea si musca..dar inchisul fermoarelor mele?

Dar stati sa mai treaca ceva vreme, sa vedeti cum se schimba situatia si probabil ma voi numara si eu printre persoanele care vor frecventa acea locatie..trebuie sa ma apuc de treaba, am doar 3 luni la dispozitie sa-mi fac lucrarea..off. Daca mai e cineva in situatia mea, va tin pumnii si va doresc multa multa bafta!

9 comentarii:

  1. nu stiu daca incape comparatie,dar prietenul meu si-a facut licenta intr-o saptamana,incluzand corecturile profiei

    RăspundețiȘtergere
  2. merci Mihaela :)

    camy sunt multi factori care intervin, depinde de interesul pe care il ai asupra realizarii lucrarii, depinde de tema, depinde de exigentele profesorului. Eu am muncit ceva si la lucrarea de licenta, dar asta pentru ca mi-a placut si nu am vrut sa fac ceva superficial..rezultatele au fost pe masura, atunci eram tare bucuroasa..acum e doar o hartie fara nicio valoare..dar asta e.

    RăspundețiȘtergere
  3. Bine te-am regasit Anne:)...sper sa ma scuzi ca nu am mai comentat pe la tine, dar am avut problema aceea ce cu commurile:D...ti-am citit in schimb toate articolele, si daca nu mai face figuri, o sa recuperez:)...toate cele bune si mult succes:)

    RăspundețiȘtergere
  4. Bafta din tot sufletul,draga mea!Iti tin pumnii!
    Stiu ca vei reusi sa treci cu bine peste!
    Te sarut!
    L'automne

    RăspundețiȘtergere
  5. Bine ai revenit Rapp :) Iti multumesc pentru comment si iti doresc multa multa bafta, stim ca e un an important :)

    Draga mea L'automne iti multumesc tare mult. Esti o scumpa! Te imbratisez cu mult drag!

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu ai pentru ce:)...multumesc si eu pentru urari:)...succes si tie:)

    RăspundețiȘtergere
  7. Trebuie sa reusesti tu Anne...Iti tin pumnii
    toate cele bune.

    RăspundețiȘtergere