Pagini

luni, 26 octombrie 2009

Ziua de luni

Pentru mine, asa cum probabil stiti deja, e tare grea ziua de luni. Mai ales ca azi m-am trezit cu o durere in gat mare cat casa, cu nasul infundat si cu capul "calendar", iar pe langa astea am o gramada de facut..plus examen diseara..deci numai de bine pentru acest inceput de saptamana.

Cred ca nu sunt singura care vede ziua de luni mai urata. De exemplu azi dimineata in metrou, la ora 9 era full, avand in vedere ca trecuse un alt metrou cu 2 minute inainte. De obicei, e aglomerat intre 8 si 9 fara ceva..pe la 9 deja probabil lumea trebuie sa fie la munca, dar azi fiind luni e mai greu sa ajungi la timp, nu?

Dar haideti sa vedem si partea buna a lucrurilor, a inceput o noua saptamana care speram sa treaca repede si care la mine se va sfarsi cu un weekend superb, cu siguranta!
Va doresc sa aveti parte de o saptamana in care sa se realizeze tot ce v-ati propus!

10 comentarii:

  1. Cum examen diseara,iubire? Nu ziceai de 28? Eu asa-mi notasem,sa nu uit!! S-a decalat sau asta e altul?!
    Cat despre raceala...cred ca bantuie ceva prin aer! Am intalnit in perioada asta prea multe cazuri de raceli serioase cum nu m-as fi asteptat! Ce sa fie?! Si mami e prinsa zdravan(dureri de gat,de cap,gripa ca la carte)...Tocmai acum in perioada vaccinarilor.
    Sanatate cat cuprinde,sufletel scump si...BAFTA diseara daca zici ca e ceva!!! Dar eu sa aflu azi?! Ai grija de tine,ok? Sa-ti revii repede si sa nu te prinda virusul asta haotic!
    Te imbratisez cum te-am obisnuit,draga mea!
    L'automne

    RăspundețiȘtergere
  2. Recomand tinctura Imunorezistan, de la PlantExtract. Contine Echinaceea si alte plante. Eu tocmai o experimentez acum. De obicei imi ajungea propolisul dar de data asta n-a mers. Orice ar fi nu ma vaccinez. Sanatate si bafta.

    RăspundețiȘtergere
  3. O saptamana reusita si tie draga Anne!
    Te imbratisez cu drag!
    Darryanna

    RăspundețiȘtergere
  4. Draga mea L'automne nu s-a decalat, a fost de la inceput pe 26..poate am scris eu gresit, sau poate ai retinut tu din greseala data de 28..nu stiu :) Multumesc tare mult! Si eu te imbratisez, strans, strans!

    Dana multumesc! Am luat dimineata niste tinctura de echinaceea, ca sistemul meu imunitar este cam in pioneze..cred ca d-asta m-a si luat iar gripa, sper totusi sa nu avanseze..dar oricum nu ma vaccinez :)
    Multa sanatate si tie!

    Darry Esti o draguta, multumesc! Si eu te imbratisaz si-ti doresc numai bine!

    RăspundețiȘtergere
  5. asa spor nu am avut azi, luni fiind, totul parca e in reluare, mai incet, mai fara vlaga, merge un somn, dar sunt la birou inca, si cand ajung acasa imi trece somnul!

    RăspundețiȘtergere
  6. O saptamana frumoasa si tie! Si bafta multa la examenul de deseara :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Draga mea,toata ziua mi-a fost practic imposibil sa pot deschide casuta de mail!!! Habar n-am ce are...Am o mie de nervi!!!!!!!!!! Iti las mes. asta pt a sti despre ce e vorba!
    Nu stiu cum o s-o scot la capat...si cand...

    Sarutari din toata inima!
    L'automne

    RăspundețiȘtergere
  8. Si cand se mai nimereste si o lune super agitata, nu iti doresti decat sa se termine (doar ziua de munca, fireste:) si sa ajungi acasa, sa continui cumva week-endul :)
    Asa imi spun si eu in fiecare lune: sa treaca mai repede sapt asta, sa vina w/e-ul, dar uite-asa, realizez vineri ca a trecut intr-adevar f repede si apoi duminica, realizez ca w/e-ul a trecut si mai repede :))

    RăspundețiȘtergere
  9. N-am probleme cu ziua de luni in general dar cea de astazi a fost asa trista :| pentru ca vremea a fost inchisa :(

    RăspundețiȘtergere
  10. Ziua de luni este sfanta in calendar. Totul este cam de-andoaselea lunea. La mine s-a potrivit sa fie si dupa concediu. Am terminat-o seara la 10 dar cu zambetul pe buze de m-au intrebat colegii ce-am fumat:D

    RăspundețiȘtergere