Pagini

marți, 24 noiembrie 2009

Aspectul fizic al femeilor influenteaza multe?

Asa cum stiti, am avut cateva zile de "calatorii in interes de serviciu", prilej in care am cunoscut persoane noi si m-am confruntat cu diverse probleme. A fost o experienta din care am invatat multe si asa cum am mai amintit in postarea anterioara, am ramas cu un gust amar si o dezamagire cat cuprinde.

Probabil eu vad lumea intr-o postura ireala..sunt prea naiva pentru a crede ceea ce se intampla si cum sunt oamenii de fapt, chiar daca am avut ocazii de a vedea cum stau lucrurile in realitate si nu vreau sa ma obisnuisc cu ideea ca totul este la fel, de rau. Sper si cred ca mai exista oameni corecti, care nu fac lucrurile doar in interes personal, doar pentru a avea asteptari din partea unei femei sau orice alte obiective si asteptari ar exista, dar probabil daca toate vor merge pe acelasi drum ca acum..o sa raman doar cu speranta.

In mod normal ar trebui sa ma bucur ca mi-au fost usurate anumite lucruri, sub pretextul ca sunt draguta, nu-i asa? Sau ca am primit ajutor din partea unor oameni, care aveau asteptari de la mine? Din pacate nu ma bucura cu nimic aceasta situatie..din contra, mi-e sila de acesti oameni..ii consider ca pe niste persoane de nimic.
De exemplu, ieri mergand sa-mi finalizez activitatile ce trebuiau facute pentru a merge si eu acasa mai repede ca seara aveam examen la facultate si nu dormisem de doua nopti, am intrat intr-un birou pentru a preda niste materiale si aveam nevoie de cartea de identitate, dar aceasta era in geanta pe care o lasasem in grija altcuiva, ca sa n-o mai car dupa mine fiind foarte grea. La auzul acestei cerinte, de a prezenta buletinul, mi-am cerut scuze pentru a iesi doua minute sa-mi iau buletinul si stampila de care aveam nevoie. Mi s-a spus ca nu e nevoie, la cat sunt de frumoasa..imi completeaza procesul verbal "cu ochii inchisi", si asa a facut de fapt. Insa a durat o gramada pentru a scrie doua vorbe, ca pe dumnealui il interesa viata mea personala, nicidecum nu-l interesa ca lumea astepta la coada..si mi-a zis-o direct ce gandea de fapt, adica faptul ca nu mi-ar mai da drumul din acel birou.

Inafara de asta, mi se mai pusese gand rau de unul dintre persoanele care m-au acompaniat la institutiile unde trebuia sa ma prezint, tot incerca sa-mi ofere ajutor, dar nu pentru ca era el dragut ci pentru ca avea alte asteptari de la mine. Am observat asta din felul in care imi vorbea si prin aluziile pe care le facea legat de persoana mea, ulterior ca sa aflu ca le spunea multor persoane "ce buna e domnisoara presedinte"..adica, din nou, oameni de nimic din punctul meu de vedere.

Sunt atat de multe scorpii pe lumea asta care actioneaza in consecinta cand e vorba de atingerea unor obiective, asta pentru ca profita de slabiciunile barbatilor, profita de faptul ca daca se imbraca mai provocator si flirteaza putin, pot obtine orice..iar unii chiar cad in plasa, corect?


De aceea cred ca uneori aspectul fizic si intentiile ascunse ale femeilor, pot influenta desfasurarea lucrurile si pe alte fagase decat cele normale, sunteti de acord?

11 comentarii:

  1. Te inteleg. Si pe mine ma enerveaza sa fiu neluata in serios, pentru ca sunt fata si port fusta si-mi sta bine. Mi s-a intamplat, am facut taraboi la hr, am si spus omului in fata. A reactionat supid, a fost surprins ca nu-mi place sa fiu sacaita si agresata.

    RăspundețiȘtergere
  2. Uite de aia port eu pantaloni :))
    Dap,atitudinea,hainele si interesul influenteaza foarte mult un anume scop sau tel sau obiectiv sau targget sau cum vrei tu sa ii mai spui....

    RăspundețiȘtergere
  3. Sadd in general dau peste oameni de genul asta, sa am eu asa ghinion..sau asa sunt majoritatea?

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu sper ca nu se poate influenta asa, desigur la nivel mic e posibil, dar ma inspaimanta gandul ca merge societate si pe asa ceva.

    RăspundețiȘtergere
  5. Tavi crede-ma ca se practic peste tot..si la nivele ierarhice mari, mici si mijlocii..totul este cu putinta :(

    RăspundețiȘtergere
  6. Trist...e adevarat...acuma ce sa zic...mai sunt si oameni normali, nu sunt numai din astia intrati in "tipic"(putini, e adevarat, dar mai sunt...poate asta e unul din motivele pentru care ii apreciez foarte mult cand ii intalnesc)...mai trebuie, zic eu, privita si partea cealalta, a femeilor care profita de lucrul acesta cat de mult pot, pentru ca, spun ele, nu adecat de castigat...uite asa ne indreptam mereu spre bine...noi sa fim sanatosi si sa ne vedem de lucrurile si principiile noastre...restul conteaza mai putin:)...toate cele bune Anne:)

    RăspundețiȘtergere
  7. Sunt curios ce replica ai avut la momentul respectiv! ;)

    RăspundețiȘtergere
  8. ehhhh...
    sint invatati de mici ca trebuie
    sa se dea cocosi ...
    eu cred ca ar trebui schimbat felul in care
    sint invatati baietii ...de mici
    sa se poarte ...cu fetele.
    Am o prietena ...
    care mai intra si ea pe site-uri ...
    si unul ii tot spunea vrute si nevrute ...
    la care ea ii spune ca are gretzuri ...
    ca e gravida virtual ...
    l-a speriat pe saracul COCOSH ...
    cu o sarcina fie ea si virtuala...
    ha ha ha ...
    Asa ca ...
    daca ei vad ca esti mai traznita decit ei ...
    dau inapoi ...multi dintre ei !!!
    O seara cit mai buna Draga mea !!!

    RăspundețiȘtergere
  9. Haha,ce tare-a fost Pansy! Nu stiam poanta,super tare! Hai ca si tipa care le-a zis-o e tare! Revenind la problema,e de consemnat ca tocmai pe asta mizeaza muuulte dintre ele si mai si reusesc rapid sa-si atinga scopul.Daca pe vremuri o mica aluzie era taxata drept agresare,vad acum ca s-a ajuns asa de rau ca treb sa te temi sa-i stai alaturi aproape oricui...Nu stii de unde apare bestia! Toti par draguti si amabili pana te-agata. Oribil! Merita cateva peste bot,sa se mai racoreasca de la atata aprindere pasionala...Sa le treaca si de nesimtire.

    L'Automne

    RăspundețiȘtergere
  10. Raspunsul la intrebarea din titlu este un foarte mare DA. Mi se intampla mereu asta, oriunde m-as duce, in orice mediu, inclusiv cu barbati insurati, cu barbati care au de doua ori varsta mea sau chiar mai mult, cu barbati care mie imi par car ar avea absolut totul in viata.

    Uneorima gandesc ca e vina mea - poate am fost prea prietenoasa. Dar unii din barbatii respectivi chiar mi-au placut ca oameni, unii inca imi plac ca oameni, in ciuda faptului ca la un moment dat mi-au devenit clare intentiile. Au fost in continuare cavaleri si prietenosi si dupa ce i-am refuzat. Si n-au mai cerut nimic. Insa majoritatea nici nu mi-au mai oferit favoruri pe care nu le cerusem. Cativa mi-au placut si ca barbati. Pe unul din ei n-o sa-l uit niciodata. Mi-a oferit cele mai fericite momente din viata mea.

    Si imi spun mereu ca pe viitor trebuie sa par ostila, sa fac foarte clar ca vreau sa pastreze o anumita distanta. Nu-mi prea iese. Nu pot sa fac pe scorpia chiar mereu.

    RăspundețiȘtergere