Pagini

joi, 12 noiembrie 2009

Asta ne mai trebuia

"Am primit şi azi acelaşi răspuns. Ne-a spus că s-a aprobat bugetul Metrorex, dar nu prevede majorări salariale, pentru că nu sunt bani .Valentin Mocanu a promis că o să facă o adresă către Ministerul Transporturilor, dar sunt slabe şanse să se rezolve ceva", a spus Crişu sindicaliştilor adunaţi în faţa Guvernului.

Preşedintele USLM, Ion Rădoi, a declarat că speră ca, "măcar în cel de-al 12-lea ceas", autorităţile să deblocheze negocierile pentru majorările salariale, pentru a nu se ajunge la grevă generală, începând din 17 noiembrie.

Sindicaliştii vor reveni şi mâine în Piaţa Victoriei şi speră să fie chemaţi la discuţii, iar administraţia să aibă mandat de negociere a majorărilor salariale, altfel îşi urmează calendarul protestelor. Sursa: Evz
Va dati ce inseamna asta? Oricum e haos in permanenta in traficul din Bucuresti, iar dimineata cand vrei sa mergi la munca ai parte de o aglomeratie infernala la metrou, daca si acesta intra in "pauza"..nu vreau sa ma gandesc cum o sa fie pe mijloacele de transport in comun ale RATB-ului.

Probabil este o perioada numai buna pentru hotii de buzunare, vorba aia..e criza si apoi, mai vin si sarbatorile, deci nu putem sta fara nimic pe masa.

Speram ca totusi lucrurile sa se rezolve si sa nu se ajunga la greva generala, dar cum situatia tarii noastre e asa cum e, o sa fie cam greu.

Aveti grija de voi, sa va pastrati calmul si rabdarea, si sa aveti grija la buzunare!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu