Pagini

miercuri, 18 noiembrie 2009

Cadourile de la reviste

Vad frecvent pe strada persoane care poarta, de exemplu o gramada de modele de genti ce au fost date cadou impreuna cu o revista la un un pret foarte mic, de obicei de o suta si ceva mii lei vechi. Mai sunt si multe altele pe langa genti, au fost fulare, manusi, condimente pentru mancare, carti si cel mai frecvent se regasesc produse cosmetice: creme, rujuri, oje,rimeluri etc.

Exista un site unde pot fi urmarite revistele care vor aparea luna viitoare si cu ajutorul caruia puteti urmari daca va intereseaza achizitionarea unei reviste, pentru a intra in posesia cadoului care vine impreuna cu aceasta. M-am uitat si eu zilele trecute, pentru a vedea daca apare pe undeva ceva care mi-ar fi de folos, dar nicio sansa..mai asteptam.

Personal, nu ma intereseaza acele cadouri, decat daca este vorba de carti. Multe persoane sunt incantate daca gasesc, de exemplu un rimel L'oreal, la un pret foarte scazut iar in magazine pretul acestuia fiind mult mai mare. Consider ca ceva este "putred" la mijloc, daca acel produs este in perfecta stare nu poate fi dat gratuit la o revista, al carei pret este de 15 RON..nimeni nu munceste ca sa iasa in pierdere, fiind si interzisa aceasta procedura. Probabil acele produse, se apropie de data expirarii si vor sa fie date pentru a nu ramane cu ele pe stocuri, fie au fost facute respectand alte standarde de calitate, in cazul in care exista, si caracteristicile produsului nu sunt identice cu cele ale unui produs nou cumparat din magazin, etc.

Nu stiu exact care este politica de promovare si stabilire a preturilor al acestor firme care participa la oferirea de cadouri prin intermediul revistelor, cert este ca am auzit multe persoane care au folosit produsele cosmetice primite cadou si de care nu au fost multumite. Eu nu vreau sa fac experimente de acest gen pentru ca nu ma intereseaza, prefer sa-mi cumpar ce am nevoie si asta e.

Cumparati revistele cu cadouri? Sunteti multumiti de ceea ce ati primit, inafara de carti?

3 comentarii:

  1. Singura data cand am cumparat o revista a fost pentru ca primeam si o oja L'Oreal, iar revista costa un sfert din cat era oja in magazine. Si am fost foarte multumita. Nu m-am gandit vreodata la faptul ca s-ar putea sa fie aproape de expirare, a fost cu siguranta peste orice alta oja pe care am avut-o vreodata.

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu ma numar printre persoanele care cumpara astfel de reviste. E drept ca fac o selectie,nu cumpar orice revista doar pt ca are nu stiu ce cadou.In afara e demult acest trend cu revista+cadou si am ramas surprinsa cand am vazut ca si la noi incepe sa mearga acest lucru.Imi place sa imi petrec duminicile citind(sau recitind) o carte buna, asa ca oricand voi cumpara acele reviste sau ziare insotite de carti.Chiar si cele cu genti imi sunt pe plac, unele dintre ele arata chiar funny.

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu cred ca o data am cumparat o revista de genu' asta pt ca avea cadou o mini-agenda si cum eu sunt fan agende-carnetele-caiete personalizate, n-am putut sa ma abtin sa o cumpar.

    RăspundețiȘtergere