Pagini

vineri, 13 noiembrie 2009

Cand e vorba de frumusete se gasesc bani

Femeile trebuie sa se ingrijeasca pentru a arata bine si a fi admirate de barbati,nu? Pai pot sa va spun, ca unele chiar fac asta..drept dovada este aglomeratia de la sediul Avon din Piata Lahovari, in momentul ridicarii produselor.

Am trecut azi pe acolo, sa ma intalnesc cu o fosta colega de liceu, ce este reprezentant Avon, pentru a lua un set de perii ce as vrea sa-l fac cadou. Facand o paranteza, eu nu folosesc produsele acestei firmei, am doar o perie de la ei, pe care o folosesc de cel putin 5 ani..este foarte rezistenta si usor de folosit, fata de altele care mi s-au distrus dupa cateva utilizari, asta fiind motivul pentru care am ales sa cumpar acel set. Revenind la ce voiam sa zic de fapt, am ramas ingrozita cand am vazut cat era de mare coada pentru ridicarea comenzilor. Am zis ca e revolutie si eu nu stiu? Nu am vazut de mult timp asa ceva, coada imensa..femei disperate..o gramada de pustani rromi, care in momentul in care am trecut pe langa ei mi-au zis ca sunt pitipoanca si ma intrebau din ce campanie ridic produsele..ori eu nu aveam nicio treaba cu asa ceva, dar ma rog..nu i-am bagat in seama.

Am plecat repede de acolo intrebandu-ma unde-i criza? Sau atunci cand e vorba de frumusetea lor, femeile gasesc bani..fara sacrificii nu se face nimic.

Nu stiu ce parere aveti despre aceste produse, insa cu siguranta cei care stateau la acea coada imensa le folosesc si le vad in regula. Chiar daca erau doar reprezentanti, consider ca nu poti convinge pe cineva sa le cumpere, atata timp cat tu nu esti convins de calitatea lor..si pentru asta, trebuie sa le fi incercat, nu?


5 comentarii:

  1. Bine, există o vorbă la români cum că baba suferă la frumuseţe:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu cred... adica produsele cosmetice de la Avon sunt ieftine. Exact potrivite pentru criza.
    Nu sunt calitatea intruchipata, dar merg... sunt alternativa perfecta la criza: preturi mici si calitate oricum mai mare decat a produselor no-name de pe tarabele si din buticuri.

    Nu e ca si cum ai lua un fond de ten de la Loreal sau un parfum de la Givenchy.

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt preturi acceptabile...candva eram si eu in retea,faceam un ban in plus fata de salariul meu de muzeograf care era ...ca si in cultura, modest pe acele timpuri,normal ca nu e calitatea celor de la Loreal sau ma rog care alt brend cu renume,dar la situatia de criza,mai ai de ales?

    RăspundețiȘtergere
  4. Şi eu am o perie de la AVON
    în rest nu folosesc produsele lor,
    de doi ani folosesc "YVES ROCHER"
    şi sunt mulţumită...
    Un weekend excelent!
    Te îmbrăţişez cu drag!
    http://elenax2009.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  5. Produsele Avon su7nt intr-adevar la indemana oricui ... preturi reonbile, calitate relativ buna ... Si eu folosesc.

    RăspundețiȘtergere