Pagini

duminică, 8 noiembrie 2009

Cum sa-ti intelegi sotul

Va spuneam intr-un post anterior ca am facut comanda la Curtea Veche de o carte, al carei termen de livrare se situeaza in jurul a trei zile, adica foarte mult tinand cont ca vine doar din sectorul 1, dar asta este. Dupa zilele de asteptare am intrat in sfarsit in posesia ei, asa cum se numeste si acest post este vorbe de "Cum sa-ti intelegi sotul" de Gary Smalley, si pot sa va spun ca intr-adevar, asa cum imi spusese Pansy, este foarte interesanta si practica.Pentru asta vreau sa-i multumesc pentru recomandare, ca daca nu era ea, cu siguranta nu as fi cumparat-o..nefiind casatorita, cand am vazut-o pe piata, nu mi s-a parut potrivita pentru mine.

Cred ca e utila pentru fiecare femeie, fiind important sa stim cum sa ne comportam cu cel de langa noi si la nevoie sa-l intelege, suntem totusi fiinte diferite. De asemenea, exista si varianta pentru barbati, "Cum sa-ti intelegi sotia", pe care eu nu mi-am cumparat-o..nu cred ca ei stau sa piarda vremea cu asemenea "prostii", voi ce credeti..ar citi vreun barbat asa ceva?

8 comentarii:

  1. Nu prea cred ca cele scrise in nici una din cele 2 carti au prea mare relevanta, sincer sa fiu;))...dar in fine...poate imi impartasesti ceva pareri dupa terminarea ei:)...sper sa mai trec mai des pe aici...in ultima perioada, timpul asta nu prea mai imi da multa vreme sa va citesc:)...toate cele bune si multa sanatate:)

    RăspundețiȘtergere
  2. O sa te mire. Eu cred ca da. Nu e cazul meu... Si, nu e din mandrie sau aroganta, dar pot citi ceva mai adanc decat o chestiune vazuta de un singur om. experiente de acest gen le va d la tot pasul si as putea sa invat din ele...:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Rapp stiu ca de obicei barbatii vad altfel lucrurile, si cartile sau discutiile "serioase" sunt luate drept bullshit-uri..asa ca nu ma mira nimic, insa iti multumesc ca mi-ai impartasit parerea ta :) Multa multa bafta in tot ce faci tu iti doresc si multa sanatate

    Marius sincer, ma bucur dar in acelasi timp ca tu esti o exceptie rar intalnita :) O seara buna iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu cred că bărbații își pierd vremea după așa ceva pentru că 99% merg după principiul că ei știu și fără sfaturile altora :))
    Uite că mie mi se pare interesantă cartea, chiar aș da cu ochii prin ea, am văzut-o la Cora, poate o s-o cumpăr cand vin în țară.

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc la fel...nu neaparat...si femeile/fetele fac cam acelasi lucru, daca e sa o iei pe cazul general...acuma, fiecare are modul sau de a fi...bineineteles ca uneori seamana unele fapte izbitor cu unele din generalitati...complicata lume nu ?:))

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu cred ca ar citi un barbat astfel de carti. Eu am citit cateva, dar sincera sa fiu, nu ma iau dupa ele, ci dupa ceea ce simt...

    RăspundețiȘtergere
  7. Am citit-o din scoarta in alta, o citesc, recitesc, recitesc. Nu glumesc. Nu credeam ca doamnele sunt niste fiinte asa de diferite fata de noi barbatii. Cred ca este de mare folos. Nu ar trebui sa lipseasca din nici o biblioteca. Ambele. Si mai sunt 2 carti asemanatoare: "Doar pentru EL" si "Doar pentru EA"

    RăspundețiȘtergere