Pagini

sâmbătă, 7 noiembrie 2009

De ce sunt femeile scorpii?

Pentru că de mici se gândesc numai la cum să se mărite mai repede.
Visul lor este o rochie de mireasă cât mai gogoşar, iar joaca cu păpuşile, acest antrenament pentru ştersul la fund de mai târziu, nu face decât să confirme intenţiile criminale.

2. Pentru că îi smulg pe cei mai buni dintre noi. În orice grup există un tip cool. Cel mai gagicar, cel mai frumos, cel mai cu vino-ncoa. El e liantul grupului, el aduce femeile, el face rost de băutură ieftină făcând
ochi dulci fetei de la magazinul din colţ. Până când, într-o zi de tristă amintire, îi anuţă că se însoară. Desigur, promisiuni că totul va fi la fel, ne vedem, alea. Vorbe. După ce pune mâna scorpia pe el, s-a terminat.
Ce să cauţi cu rataţii ăia? Ai bere în casă. Ne uităm amândoi la meci.
Vineri plecăm la mama. Duminică avem musafiri. Crezi că covoarele astea se bat singure?

3. Pentru că, deşi ţipă pe toate drumurile că vor egalitate, profită la maximum de faptul că bărbaţii cad ca muştele la vederea unui decolteu sau la o juma de bucă, drept pentru care atuu-ul lor maxim într-o negociere este sexul, pus pe masă, la vedere, cu o promisiune nerostită de mehlem pe sâni. Nu contează că ai creierul cât o bibilică, important este să ai ţâţe tari.

4. Pentru că nu fac sex oral din prima. Toţi bărbaţii visează ca în prima noapte de amor ea să rupă hainele de pe el şi să îi facă tot ce a văzut el în filmele cu Titus Steel. Şi din păcate, nimic. Toate se dau virtuoase, neatinse, caste, iubitule, tu eşti al 2 lea, iar primul nici măcar nu se ridica la valoarea ta. Iar masculul se mulţumeşte tâmp cu textul ăsta şi merge mai departe.

5. Pentru că dacă ţi-au făcut onoarea de a face sex cu tine, tu trebuie să simţi o imensă recunoştinţă, de preferinţă pe viaţă, să renunţi la tot şi să îi închini un templu, de preferinţă din diamante, templu la care să te închini cu respect. Tu trebuie să ştii că ea nu a vrut, ea de obicei nu face aşa ceva, nu îi place în general şi ceea ce a făcut a fost o favoare imensă pe care ţi-a făcut-o, într-un moment de rătăcire.

6. Pentru că nu îţi respectă viaţa, alegerile şi educaţia de până la ea.
Orice păsărică ŞTIE că ea te va schimba, că da, nu eşti perfect şi că da, în principiu eşti un porc ordinar, dar ea va munci, te va educa, te va scoate din noroiul şi mâzga în care te târăşti şi te va aduce la suprafaţă, mai curat, mai uscat, mai pe scurt, alt om.

7. Pentru că nu ştie să gătească. E în legea firii ca femeile fac mâncarea în casă. E în codul genetic uman, de când prima maimuţă s-a ridicat în 2 labe , şi-a troznit oasele şi a zis "bă, să mor eu, îmi văd peştera de aici".
Desigur, majoritatea feministelor o dau în texte cum că trebuie împărţită munca în casă şi altele. Când o să ştii să schimbi o bujie, să instalezi un wordpress sau să parchezi corect lateral, atunci o să împărţim
treburile. Până atunci, tu faci mâncare.

8. Pentru că nu au valoarea banilor. Pentru o femeie nu contează câţi bani are tipul, dacă are de unde sau nu. Ea vrea. Şi dacă vrea, logic că trebuie să aibă. În virtutea regulilor de mai sus, desigur, adică dacă tot a oferit sex, măcar să primească ceva la schimb. Treaba e tragică atunci când e vorba de o familie, iar tipul se dă peste cap, în pofida crizei, să facă rost de bani, iar femeia lui nu se ocupă decât cu spartul banilor prin diverse locaţii. Cu stil.

9. Pentru că toate seamănă cu mamele lor. Dacă vrei să vezi cum va arăta nevastă-ta peste 30 de ani, uite-te la mă-sa. Dacă aia e cât un dulap,fii calm, chiar dacă femeia ta acum arată de 30 de kile în viu, în mod sigur se face cât purcica. Dacă mă-sa e caţă şi toată ziua comentează, şi a ta va face la fel. Nu contează că acum nu face. Acum se abţine, pentru că încă nu e sigură că te-a prins.

Dar şi când o să te prindă... vai de capul tău...
Sursa: mail

7 comentarii:

  1. d-asta trebuie penalizate din timp :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Cam misogină postarea. Pe alocuri adevărată, dar puţin exegerată. Oricum simpatică:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Nici pe deprte exagerat!
    100% adevarat!
    Căsătoria e ca un butoi cu rahat și cu miere deasupra. Cum termini mierea... dai de rahat !

    RăspundețiȘtergere
  4. Mai citisem asta undeva:))...la fel de tare:))

    RăspundețiȘtergere
  5. Mda...ai mare dreptate! Nu stiu de ce se zice ca femeile sunt sexul slab,pentru ca ele au puterea.
    Era vorba aia, in spatele fiecarui barbat puternic sta o femeie si mai puternica.

    RăspundețiȘtergere
  6. Mie mi se pare exagerat. din textul asta reiese ca femeile sunt nioste scorpii si barbatii niste victime.

    ceea ce-i foarte fals.

    RăspundețiȘtergere