Pagini

joi, 19 noiembrie 2009

Pret bilete cinematograf IMAX

Preţul unui bilet este cuprins între 17 şi 34 de lei, în funcţie de categoria de public şi de momentul din zi, respectiv săptămână, în care este difuzat filmul. Cel mai mult costă vizionarea unei pelicule în premieră - 34 de lei. Biletul pentru un film difuzat în weekend, până în ora 17.00, va costa 29 de lei, iar după ora 17.00 - 32 de lei.

Un film difuzat în timpul săptămânii va costa 24, respectiv 26 de lei, pentru aceleaşi intervale orare, iar elevii, studenţii şi pensionarii vor plăti 19, respectiv 22 de lei. Megaplexul conţine 21 de săli de cinema, ce cuprind aproximativ 4.300 de locuri. Cele 17 săli standard, 3 săli VIP şi cinematograful IMAX au fost realizate în urma unei investiţii de peste 10 milioane de euro.

Atracţia acestuia este ecranul IMAX, de zece ori mai mare şi mai greu faţă de un ecran de cinema standard. Înălţimea acestuia este de 26 de metri, iar lăţimea de 37 metri. În Europa există în jur de 70 de săli IMAX. Cinema City are, în prezent, 57 de ecrane în şase localităţi din România şi intenţionează să mai deschidă un megaplex cu 15 săli în Sun Plaza.
Sursa: EVZ
Pentru ca de maine vom avea un nou cinematograf in Bucuresti, cred ca e bine de stiut pretul unui film, ce va rula in acea locatie din AFI Palace Cotroceni. Pe mine chiar ma interesa zilele trecute la ce valoare se va ridica un bilet si sincer ma asteptam ca pretul sa fie mult mai ridicat fata de cele existente la celalalte cinematografe. Din acest punct de vedere a fost o surpriza placuta, acum ramane de vazut si cum arata propriu-zis, respectiv conditiile pe care le ofera si modul de desfasurare a derularii filmelor.
Intentionati sa mergeti la acest nou cinematograf?

8 comentarii:

  1. foarte interesant,anne,chiar am cautat site-ul lor si nu erau trecute preturile.Eu stau destul de aproape si sunt curioasa sa vad cum e.

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, vreau sa merg, din curiozitate in primul rand.

    RăspundețiȘtergere
  3. Anne, stiu ca iti plac lucrurile bune, precum cartile. Motiv pentru care te informez despre concursul pe care tocmai l-am deschis :D

    RăspundețiȘtergere
  4. multumesc muult Terra, asa cum ti-am mai zis..esti o draguta :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Pretul chiar este bun, desi cred ca e pretul de pornire. La anul cred ca va fi mult mai piperat.

    RăspundețiȘtergere
  6. pestisoru auriu esti praf...d unde ai scos tu teoria asta cum ca la anu o sa fie mai piperat pretzu. :)) du-te-n parc si joaca shah cu boshorogii tai si lasa-i p cinefili sa s bucure-n liniste d imax

    RăspundețiȘtergere
  7. eu cred k sunt f bune preturile :D ... si chiar o sa ma duc ;;) numai ca sa vad cea mai mare sala ;)) ... pooop

    RăspundețiȘtergere
  8. Tks pt informatii... parea ca este un secret national pretul unui film la IMAX!

    RăspundețiȘtergere