Pagini

duminică, 8 noiembrie 2009

Raceala/gripa la ea acasa..adica la mine

M-am dat eu breaza, dar nu-s deloc..m-a luat raceala/gripa grav. Aveti noroc oare sa scapati de mine? Nu stiu..vom/veti vedea. Cert este ca parca pe timp ce trece imi e mai rau, iar in curand simt ca imi va exploada gatul..sa nu veniti cu ace prin preajma mea, sigur face poc la prima atingere.

Probabil daca nu ar fi lumea atat de agitata si numarul imbolnavirilor de gripa noua, in crestere, nu mi-as face griji, pentru ca nu este prima oara cand mi se intampla asta..dar asa..e si psihica faza la un moment dat, cred.

Nu vreau sa ma plang, si nici sa ma vait, am deschis acest subiect doar pentru a va reaminti sa aveti grija de voi, poate mai multa decat oricand, avand in vedere ca pericolul ne pandeste.

Multa multa sanatate va doresc!

11 comentarii:

  1. Cuuuum????????? Nu pot sa cred(vorba vine)!!
    Uite acum citesc asta,dupa... Sa speram ca n-o sa fie vorba despre virusul asta nou,fereasca Domnul! Tusesti? Tuse seaca,ceva? Subfebrilitate? Stii ca gatul e prima poarta de intrare si asa se explica nebunia cu durerea crunta si infalamatia puternica dar...restul simptomelor? Aoleu,maine ai atatea de rezolvat,iubita!!!!! Doamne-ajuta!! Ar fi trebuit sa stai in casa,sa iei un tratament,ceva...Stiu cum e cand intervine gatul dar vorba ta:daca n-ar fi isteria asta cu gripa noua,ar fi altceva. Zdravan virus ai contactat,pe bune! Sa continui cu ce iei,te va ajuta! Sanatate muuuuuuuulta,multa,scumpa! Doamne,exact asta lipsea! Ai grija de tine! Nu te doboara el,sa-si ia gandul!
    Pupici din tot sufletul!
    L'automne

    RăspundețiȘtergere
  2. Insanatosire grabnica! Ceaiul 'ruleaza' >:D<

    RăspundețiȘtergere
  3. Draga mea L'automne iti multumesc pentru griji, esti o scumpa :) Nu, nu tusesc..doar ma doare in gat si voi continua sa iau, maine este a 4-a zi..si apoi facem pauza :)
    Sa treaca ziua de maine si apoi ne ocupam de el! Mii de multumiri si sarutari!

    Monica Multumesc la fel!

    Greenx am baut azi cateva, voi mai continua maine..multumesc :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Pfff...nashpa:D...ai grija de tine si insanatosire grabnica...eu am avut noroc pana acum...nu am mai racit cam de un an(desi de cand am inceput anul scolar am fost printre oameni raciti)...de obicei cand racesc, ma cam tranteste...multa sanatate:)

    RăspundețiȘtergere
  5. Multa grijă să ai de tine. Dacă nu trece încearcă palinka:) Sigur e un bun remediu. Dacă nici cu ăsta, doar aspirina săracului îţi mai poate fi de folos. Sper că nu am fost foarte trivial:)

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumesc Rapp . Si tie multa multa sanatate, sa nu racesti nici de acum inainte!

    Marius nu ai fost trivial, stai linistit :) multumesc pentru sfaturi!

    RăspundețiȘtergere
  7. Multa sanatate, Anne! Sper ca esti mai bine :)

    RăspundețiȘtergere
  8. multumesc Iulia, azi mi-a fost cam rau..dar acum sunt mai bine, multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  9. Sper sa-ti treaca de'ndata, insanatosire grabnica ! >:D<

    RăspundețiȘtergere
  10. multumesc Pestisorule, mi-a mai trecut..sunt mai bine acum :)

    RăspundețiȘtergere