Pagini

vineri, 13 noiembrie 2009

Targ Kilipirim, noiembrie 2009

Stiind ca anul trecut, targul Kilipirim organizat la Sala Dalles a fost in jurul datei de 12 noiembrie, am fost nerabdatoare sa caut informatii legate de noua editie.

Ieri am avut surpriza placuta de a afla, ca saptamana viitoare va incepe editia a IX-a, a acestui targ pe care abia il astept. Asta cu toate ca ma gandeam, inainte sa aflu ca se va mai organiza si anul asta in toamna, sa nu mai cheltuiesc asa multi bani pe carti..sa ma abtin o perioada, macar pana termin ceea ce am pe lista de citit, dar nu merge. Ma sacrific si merg, numai sa inceapa mai repede!

Daca vreti si voi sa mergeti, va pot spune ca va incepe in data de 18 noiembrie si se va incheia duminica, pe 22 noiembrie. Ca in fiecare an, intrarea este libera.

3 comentarii:

  1. Offf ce-mi plac și mie târgurile astea. Ce noroc pe voi bucureștenii că puteți merge la atâtea...
    Eu la Cluj înafară de Gadeamus nu mai știu altul :( și ăla e prin primăvară.

    RăspundețiȘtergere
  2. Suntem exact pe-aceeasi lungime de unde,iubita! Nu ma mir absolut deloc,e inca o confirmare! De cateva zile tot vreau sa-ti zic de Kilipirim si uit sistematic. In dimineata asta mi-am scris o notita si-am lasat-o la vedere pe birou...Imagineaza-ti ce surpriza am avut cand am deschis calculatorul!!!
    Chiar am urmarit in urma cu cateva momente o emisiune referitoare la acest eveniment,va fi deosebit intr-adevar. Mi-as fi dorit sa stau in Bucuresti tocmai pt lucrurile astea,restul mai putin.
    Pupici!
    L'Automne

    RăspundețiȘtergere