Pagini

luni, 30 noiembrie 2009

Vi se intampla si voua?

... sa va propuneti sa profitati de o zi libera, si sa constatati ca aceasta a trecut fara sa faceti nimic?

Asta pot spune eu de aceasta minunata zi ce s-a terminat, in curand vine alta..libera ca si cea precedenta. Culmea este ca aveam asa de multe planuri pentru ziua de luni, ohoo..si nu am fost in stare sa fac mare lucru. De ce? Nu stiu..poate nu am prioritizat bine treburile, sau poate nu am avut chef de mare lucru, cine stie? E drept, sunt intr-o perioada destul de grea, sunt foarte stresata, dar totusi cu mai multa vointa as putea sa fac multe..cel putin asta cred, ca practic nu am fost in stare sa dovedesc aceasta afirmatie.

Intrebarea este voua vi se intampla asa? Intentionati sa profitati din plin de timpul liber si apoi sa sesizati ca a trecut fara sa faceti mare lucru?

8 comentarii:

 1. :) ce bine Monica..am scapat, nu-s doar eu :)

  RăspundețiȘtergere
 2. Hehehehe!!!ni se intampla ,stai linistita!

  RăspundețiȘtergere
 3. La mine a trecut weekend`ul asta prelungit si nu stiu cum, stiu ca intr-o seara am fos in oras si a fost super *shut tequila, peroni, iar shut, iar peroni* , dar in rest ... am vegetat prin casa :)

  RăspundețiȘtergere
 4. da, mi se intampla des :)

  RăspundețiȘtergere
 5. Se intampla deseori, dar nu te ingrijora...nici o zi nu este cu adevarat pierduta;)

  RăspundețiȘtergere
 6. Toate ne sunt date dar nu toate spre inteles! Fiecare lucru cu insemnatatea sa,chiar si asa zisa - pierdere de vreme! Ce-ar fi sa te-ntinzi putin pe podea si sa respiri controlat?! Sa te abandonezi tie! Sa te deconectezi!
  Nu-ti mai face atatea griji,scumpa mea! Oricum nu putem invinge timpul,n-avem nicio putere...

  Cu mare,mare drag!
  L'Automne

  RăspundețiȘtergere
 7. DA, un foarte mare DA la intrebarea asta...

  RăspundețiȘtergere