Pagini

joi, 26 noiembrie 2009

Vremea asta..ne bucura?

Razele soarelui ce mi-au batut in geam de dimineata, m-au facut sa ma trezesc..nu stiu daca intr-adevar fericita, dar m-au trezit si m-au incalzit.


Am plecat spre ale mele activitati, alegand sa merg pe jos..era pacat de caldura si lumina existenta afara. Ma uitam in jur, cum oamenii erau imbracati cu haine destul de subtiri, fete cu fuste scurte si unele chiar si fara dres, deci le era cald. M-am intrebat in ce data suntem azi, si am realizat ca mai este o luna pana la venirea Sfintelor Sarbatori de iarna. Dar unde este iarna?

Simtiti voi ca suntem intr-un anotimp rece?


Ar trebui sa ne bucuram ca inca este vremea frumoasa? Eu pe o parte ma bucur, trebuie sa recunosc..dar parca pe de alta parte, mi-as dori sa ninga..sa simt ca a venit iarna, sau daca nu acum..macar de sarbatori. Parca nu au farmec sarbatorile de iarna fara existenta zapezii,nu?

4 comentarii:

  1. mie imi place vremea asta. nu-mi plac haoinele groase, nu-mi place frigul. imi place bucurestiu noaptea si plimbarile nocturne sunt mult mai placute atunci cand nu-ti ingheata tot. oricum e destul de rece acum noaptea. am iesit chiar noaptea trecuta si stiu ce zic. e drept ca ziua mor uneori de cald daca ma imbrac prea gros de dimineata.

    RăspundețiȘtergere
  2. Anne,se zvonea pe la stiri cum ca va veni frigul,curand si ca de sarbatori va fi frig si zapada...acuma ramane de vazut daca cei de la meteo au nimerit pronosticul...:))

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu am inceput sa ma obisnuiesc...cama sa e de cativa ani incoace(adica fara zapada, anul trebuie sa recunosc ca este mai cald ca de obicei), deci nimic iesit din comun...cat despre mine...cred ca e primul an in care nu imi doresc zapada:D

    RăspundețiȘtergere
  4. Hai ca am avut o toamna de poveste anul asta,e timp pt toate,draga mea,de ce sa ne plangem?! Suntem inca in noiembrie,inca toamna! Vom avea timp sa si inghetam suficient si sa fim viscoliti zdravan la iarna. De sarbatori se-anunta zapezi! Sa fie!

    Te sarut,iubita! Tocmai tu sa-mi fii suparata de-o asa vreme frumoasa?! Ai rabdare un pic!
    L'Automne

    RăspundețiȘtergere