Pagini

vineri, 6 noiembrie 2009

Ziua imputiciunii?

Cred ca incepe criza sa isi faca simtita prezenta din ce in ce mai bine, ca altfel nu-mi explic cum pot unii oameni sa stea "ducand in spate un miros greu de suportat". Sau daca ma gandesc mai bine, e simplu...multe persoane o iau pe "carari gresite" (Adica cele care ar trebui sa duca spre Spitalul nr.9 din Bucuresti, sau oricare altul care se ocupa de persoane cu probleme psihice), datorita greutatilor, a saraciei..deci nimic nu e de mirat.


Pe mine m-a ingrijorat faptul ca in orice mijloc de transport in comun am circulat ieri, am gasit cate o persoana care putea grav, nu pot spune ca mirosea urat, pentru ca e prea putin..mirosul era unul mult prea puternic. Am inceput cu tramvaiul, unde se afla o femeie imbracata cu o geaca lunga si in papuci, persoana ce parea normala, insa ce mirosea a urina intr-un mare stil..jumatate din spatele tramvaiului era goala, doar ea era acolo, iar cealalta jumatate era cu oameni ce isi tineau mainile la nas si vorbeau de mirosul existent.


Nu exagerez cu nimic, mirosul era infernal..mai ales cand se deschideau usile si vantul imprastia duhoarea. Am mai dat de oameni care miroseau urat, dar niciodata cu un miros atat de accentuat. Era simplu daca as fi putut cobora, insa era foarte tarziu si trebuia sa ajung acasa pentru a pleca ulterior spre "munci"..probabil si cei din jur erau intr-o situatie asemanatoare, ca altfel nu-mi explic cum de ar fi stat acolo chinuindu-se...pentru mine cel putin a fost crunt, eram pe punctul de a da afara ceea ce mancasem dimineata.


Mai pe seara am ales sa calatoresc cu un autobuz, in alta directie de data asta, si acolo am dat de un om mai in varsta care se afla intr-o situatie asemanatoare. Numai ca acum erau niste indivizi, pe care eu ii suspectez ca erau cu ochii pe furat (ii recunosc de la distanta, stiind modalitatea lor de a actiona) si care s-au luat de saracu' om, spunandu-i sa se spele. Normal ca de aici au inceput discutiile in contradictoriu, omul respectiv facandu-i tigani si primind alte injurii, pana cand acesta a coborat.


Nu am mai incercat sa merg si cu metroul, sa vad daca am acelasi noroc, dar cine stie..


Sa fie doar inceputul, sa ne asteptam si la mai rau?

4 comentarii:

  1. Exista si cazuri (mai rare) cand oamenii batrani au plosca si se sparge. De aici si mirosul de urina. Dar asta e un caz special si foarte rar.

    Oamenii chiar put. Cea mai crunta intamplare de acest gen mi s-a intamplat acum un an, cand plecam la munte cu o prietena iar autobuzl respectiv oprea si la Glod (da, acolo unde a filmat Borat). Era statie de autobuz acolo. Cumplit a fost cand X s-a urcat cu plasa cu ceapa, Y cu plasa cu branza... etc.

    RăspundețiȘtergere
  2. Din pacate, da... :( E plin zilnic de oameni care put. Pentru ca nu se spala. Merg zilnic cu metroul si am obiceiul de a ma uita la mainile oamenilor care se tin de barele de sustinere. Atatea maini murdare! :( Vad si oameni in haine murdare si nu ma refer doar la cersetori. Ma refer inclusiv la "printese" in roz si la oameni la costum care probabil au purtat aceleasi haine o saptamana intreaga fara sa le spele :|

    RăspundețiȘtergere
  3. Cunosc...eu am colegi de scoala,care din motive necunoscute mie,polueaza olfactiv sala noastra de clasa...

    RăspundețiȘtergere
  4. Terra nu era cazul acelor oameni, cu siguranta. Iti dai seama cand un om e bolnav sau cand provine din "locuri dubioase"

    brontozaurel uitasem de partea asta a calatoriei cu metroul, am preferat mersul pe jos vara asta..insa acum ca a venit vremea rece, voi reveni si eu la mersul cu metroul si voi avea, din nou, fericirea sa descopar cele amintite de tine

    Printre Ganduri nasol asa, am avut si eu un coleg de acest gen, care era insuportabil...dar nimeni nu avea curaj sa-i spuna nimic, ne era jena..e normal

    RăspundețiȘtergere