Pagini

joi, 19 noiembrie 2009

zodiile in anunturile matrimoniale - IV

Capricorn

Eu nu intru in relatii daca nu sunt sigur de faptul ca avem planuri comune. Nu imi plac excesele emotionale, ma deruteaza, iar eu am nevoie de liniste sa muncesc, am o cariera de construit. Pentru capricii de copil, duceti-va la Rac, eu sunt un om matur si ofer siguranta si protectie.
Nu ma pricep la declaratii siropoase ca Leul sau Pestele, dar eu demonstrez prin fapte, nu prin vorbe. Cand ei iti vor spune ca esti "steaua de pe cer", eu iti voi plati rata la frigider care iti statea ca un ghimpe in minte. Daca vrei aventuri de o noapte, ai gresit omul. Dar ador sa fac dragoste, sunt pasional si senzual. Iau angajamentele in serios, dar devin ca un sloi de gheata cand ma faci de ras in public, imi desconsideri parerile, iar daca ma inseli, dormim in paturi separate pana la divort.Sunt sincer, corect si nu imi place sa pacalesc sau sa fac jocuri duble. Nu risipesc banii ca nesocotitul de Sagetator, nu pierd noptile la jocuri de noroc ca Leul, nu inventez povesti sa imi ascund viciile ca Gemenii.
Imi place tot ce este vechi (cladiri, obiecte), muzica clasica, bibliotecile, spatiile unde poti medita in voie, potecile de munte. Daca vrei protectie, cauta-ma!



Varsator

La mine gasesti fantezie, trairi si emotii libere ca pasarea cerului.. Nu am nevoie de o contopire emotionala totala ca Racii sau Pestii si nu te controlez ca un Scorpion sau un Capricorn. Eu cred ca o relatie de iubire porneste in primul rand de la o prietenie sincera si se bazeaza pe respectarea libertatii celuilalt.
Sunt inteligent, distractiv, curios si imi place tot ce este neobisnuit si exotic. Prin urmare, daca vrei o viata domestica si blanda, nu sunt eu cel potrivit. Nu stiu ce sunt inhibitiile sau tabuurile, asa ca vei petrece cu mine clipe magice... nu ti se pare cotidianul sufocant?! Am alergie fata de tot ce inseamna obligatii si emotii violente, dar cu mine te vei simti relaxata, neingradita si vei avea parte de sex fierbinte.Inteleg nevoia ta de a relationa cu altii, fiindca si eu ies des cu amicii, vorbesc mult la telefon si ii sustin atunci cand au nevoie. Am simtul umorului si stiu sa te surprind cu fel de fel de momente placute si incitante.
Imi place aventura, sa stam de vorba ceasuri intregi si sa plecam in excursii pline de neprevazut.
Daca vrei nonconformism, cauta-ma!



Pesti

Eu sunt altruist, sensibil si stiu ca iertarea are doua mari case, in biserica si intr-o iubire puternica. La mine nimic nu este simplu, nu planific, nu promit solemn, nu te parasesc, dar nici nu garantez stabilitate. In schimb, creez atmosfera de poveste, conversatii soptite, lumina difuza, cine romantice. Stiu sa mangai tandru si iti inteleg orice stare de spirit.Daca nu esti visatoare, nu te uita la mine, eu ma sufoc in lumea asta materiala si cred ca sentimentul se naste din poezia sufletului nostru; daca vrei un tip practic si ambitios, ia-l pe Capricorn, eu inteleg cel mai bine lumea emotiilor. Se spune ca am trairi inselatoare, dar nu te voi plictisi ca Fecioara si nici nu te voi brusca precum Leul. Nu suport raceala, indiferenta sau cruzimea, pe mine nu ma vei vedea razand cinic precum Geamanul, trantindu-ti telefonul in nas ca Berbecul sau tratandu-ti rational si ironic trairile complexe precum Varsatorul.
Pot fi curajos cand ai nevoie si ma sacrific pentru orice ideal in care tu crezi. Imi place marea, ador poezia, muzica lui Chopin, pictura, baletul si amorul plin de imaginatie.
Daca doresti emotie, cauta-ma!

7 comentarii:

  1. La Capricorn, ceea ce eu sunt, parca ar fi speech politic! =))

    Nu ma pricep la declaratii ca Leul sau Pestele, dar eu demonstrez prin fapte, nu prin vorbe.

    Poate le pui si pe restul!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc mult,acum m-am lamurit:))Un pic de adevar este..

    RăspundețiȘtergere
  3. Nici daca ma chinuiam nu gaseam o descriere mai buna pt Varsator:P

    RăspundețiȘtergere
  4. mda.. si la Capricorn e adevarat.. si chiar ma bucur ca am pus gherutza pe un asa tip :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Varsator sunt, ma simt deja mai bine;)

    RăspundețiȘtergere
  6. "Pentru capricii de copil, duceti-va la Rac, eu sunt un om matur si ofer siguranta si protectie."

    RăspundețiȘtergere