Pagini

miercuri, 18 noiembrie 2009

zodiile in anunturile matrimoniale

Berbec

Vesnic tanar, caut o persoana care sa nu oboseasca, nici macar cand o alerg prin casa. Nu am prejudecati si am obiceiul de a fi direct, fara ocolisuri. Ma aprind repede, nu stau pe ganduri ca nehotaratii aia din Balanta si nu pierd vremea cu un preludiu interminabil ca Racii. Avantajul
este ca stiu ce vreau si actionez ca atare.
Daca ma iei cu nu stiu cate crize interioare ce te impiedica sa fii fericit, uita-te la Pesti ca s-ar putea sa fie mai receptivi. Eu iti aduc optimismul, increderea in fortele proprii si multa distractie in dormitor. Am mentionat dormitor, dar poate fi la fel de bine un lift, iarba din parc, un copac sau masina. Sunt generos si saritor la nevoie, nu ma prefac ca ploua atunci cand ti s-a stricat masina sau ai ramas fara medicamente. Te sustin in tot ce intreprinzi fiindca nu-mi place sa tai frunza la caini si sa ma plang de un destin esuat lamentabil. Nu garantez insa fidelitatea mea, nu am ce face, sunt cea mai aprinsa creatura din univers.
Am uneori reputatia de scandalagiu, dar eu nu tin furia ca ranchiunosii aia de Scorpioni, asa ca mai bine scurt si intens, decat epuizant si pe termen lung. Imi place sa fiu cocolosit ca un copil uneori, asa ca nu fi rece dar nici prea calda, pentru ca imi place sa cuceresc, sa fiu provocat, sa fac surprize, nu sa ma culc pe o ureche si sa ma bucur de camin ca plictisitorii aia de Tauri. Ador excursiile, muntii, gradina zoologica, provocarile si toate jocurile cu suspans. Daca vrei intensitate, cauta-ma!



Taur

Da, am citit anuntul de mai sus al Berbecului¦ obositoare fiinta! Nu sta locului, deloc. Eu sunt un om serios si stiu ca o relatie se formeaza in timp, cu pricepere si rabdare.
Nu ard pana la scrum ca Berbecul si nu scriu poezii de vrajeala ca Gemenii. La mine dureaza pana iau hotarari, dar sunt pe termen lung sau definitive. Apreciez o masa gustoasa, o atmosfera romantica, mangaierile, nu sunt genul de "una scurta pe coridor" ca bezmeticii de Sagetatori.
Trebuie sa iti spun ca am tabieturi, nu ma deranjeaza rutina si nu imi plac prea mult schimbarile de orice fel. Asta e de bine, cu mine nu te trezesti in situatii imprevizibile sau
obositoare de genul iesirilor in club la 2 noaptea sau exercitii de yoga la 5 dimineata. Cum ma gasesti azi, sunt si maine . Nu incerca idei abracadabrante de genul "libertate fara frontiere", eu inteleg prin cuplu o viata in comun, cu bune sau cu rele, cu iesiri in parc, vizite, bunici, rate, copii, nu fiecare cu lumea lui si sa filozofam despre spiritul neingradit.Ma enervez greu. Eu nu sar ca ars precum Berbecul si nu vorbesc fara minte ca Sagetatorul. Asa ca, daca ai nevoie de o persoana calma, de incredere si naturala, eu sunt aceea. Recunosc, nu prea spun direct ce ma
nemultumeste, trebuie sa mai lucrez la acest capitol. Imi place arta, ma plimb cu drag prin padure, culegem floricele si ascultam muzica lenta. Daca vrei stabilitate, cauta-ma!



Gemeni

Sunt un fluture viu colorat si cu mine te vei simti cea mai iubita faptura. Mergem peste tot, zburam pretutindeni. Nu garantez ca ajungem undeva, dar eu sunt adeptul zicalei "traieste clipa", nu sunt rigid precum Taurul.Nu am retineri ca scortosii aia de Capricorni, eu rad cu tine, vorbesc, te sun, dar trebuie sa fii o persoana activa social, cu simtul umorului si fara prea multe complexe. Daca esti inteligenta, ma cuceresti, insa incearca sa nu ma eclipsezi, altfel imi iei ce am eu mai de pret, informatiile multe si diverse pe care le folosesc in momentele-cheie. Eu iti
declar iubirea nebuna, nu astept ca Taurul pana iti cade parul de nervi si nici nu ma retrag ca Racul la primul semn de duritate. Ei bine, cred in libertatea emotiilor si a sentimentelor, de aceea te voi intelege daca a doua zi nu ma mai iubesti, doar asa pot fi si eu cateodata.
Solicitarile de orice fel ma sacaie, mai ales daca sunt prea multe... si nu te tin legata de piciorul patului ca Taurul! Exceseleemotionale ma tin doar zece minute, prin urmare daca
esti in cautarea unei povesti romantice fa-le cu mana Racilor sau Pestilor. Sunt spontan, amuzant si irezistibil.
In pat am imaginatie. Stiu valoarea unei surprize. Caut pe cineva care sa merga la teatru, la biblioteca si in discoteci. Daca doresti varietate, cauta-ma!

Sursa: mail

P.S. Revin si cu celelalte zodii

13 comentarii:

  1. Fiind Taur,se cam potriveşte...
    O zi superbă draga mea!
    Te puup!

    RăspundețiȘtergere
  2. ooohooo, ce interesant! Sotul meu e capricorn! Abea astept! :))

    RăspundețiȘtergere
  3. multumesc la fel Elena !

    mamica de sebastian nu sunt doamna, dar va tin in suspans :D

    RăspundețiȘtergere
  4. hihihi
    mai am de aşteptat până la zodia mea. Chiar m+ai făcut curios. Eu am postat ceva despre zodiacul dezastrelor. Culmea e că se potriveşte:) Cred că şi ăsta se potriveşte. Cunosc personaje din zodiile de până acum. Amuzant zodiac:)

    RăspundețiȘtergere
  5. foarte tare!
    e cam adevărat ce spune la berbec...:))

    RăspundețiȘtergere
  6. Anne....cu gemenii e la marele fix...parca ii vedeam moaca lui mustacila cand citeam radurile despre ei...oamenii astia au un stil...nu comentez,ca vorbeste scorpia din mine...hehehehe...Scorpionii unde-s?!:))

    RăspundețiȘtergere
  7. Doar pt ca n-am suportat un scorpion...asta nu-mi da dreptul sa-i cataloghez pe toti la fel! Nici nu mi-as permite sa emit pretentii asa cum vad mai sus...Inteleg ca altii isi permit. Numai ei stiu de ce dar eu cred ca din rautate!

    L'Automne

    RăspundețiȘtergere
  8. Pfai!!!! ce mi se potriveste...sunt taur! >:D<

    RăspundețiȘtergere
  9. Te superi daca preiau si eu 2 zodii de pe blogul tau? Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  10. foarte dragut. si pe alocuri adevarat :)

    RăspundețiȘtergere
  11. Anonim, nu pot preciza acest lucru..nu stiu cu siguranta ca acel articol provine de acolo (la fel de bine putea fi preluat inainte si din alta parte).
    Informatiile preluate de mine au fost, asa cum am precizat,din mail..de unde au ajuns acolo,nu imi este o informatie certa, deci nu o pot relata.
    Imi pare rau.

    P.S. este raspunsul meu dat unei persoane "Anonime" care imi lasa numele unui blog de unde ar proveni informatiile postarii mele.

    RăspundețiȘtergere