Pagini

miercuri, 2 decembrie 2009

Acasa Clasic

Asa interes mare este pentru vizionarea telenovelelor? Probabil ca da, altfel nu-mi explic interesul Pro Tv-ului de a lansa in 2010, postul "Acasa Clasic", ce va difuza tot telenovele.

Personal nu urmaresc nicio telenovela de foarte multi ani, insa o persoana nu constituie majoritatea, nu? Cate femei nu stau neclintite din fata micilor ecrane pentru a vedea ce face nu stiu ce personaj, ce s-a mai intamplat in episodul acesta?

Ma intreb, inafara faptului ca te mai relaxezi dupa o zi de munca, ce poate sa-ti aduca bun urmarirea unei telenovele, de e asa la mare cautare? Voi ce credeti?

5 comentarii:

  1. Eu ma uit la Efect 30. Telenovelele de pe Acasa TV sunt prea siropoase si exagerate uneori.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu servesc telenovele.. dar mă gândesc că succesul lor provine din faptul că sunt uşor de digerat!
    Nu trebuie să te concentrezi prea mult să înţelegi ce se întâmplă şi, mai mult decât atât, dacă pierzi 1-10 episoade nu-i bai, prinzi din mers ce s-a întâmplat cât ai absentat! :P

    RăspundețiȘtergere
  3. Telenovelele sunt exact ca şi manelele ! Instrumente de spălare şi clătire definitivă a creierului !

    RăspundețiȘtergere
  4. Cred că oferă majorităţii femeilor casnice din România exact ceea ce le lipseşte, intrigă, romantism şi un happy ending de fiecare dată, le permit să viseze şi să spere că într-o zi un Jose Armando le va salva de la cratiţa unde au fost surghiunite de soacra cea rea.

    RăspundețiȘtergere
  5. Sunt o persoana care nu servea astfel de dulcegarii dar,recunosc,urmaresc de fiecare data cand pot...Aniela! Imi place aerul de epoca si mai ales,il urmaresc cu mare fascinatie pe Marian Ralea. Face un rol de exceptie,e fenomenal,uluitor,no comment! E altceva! Habar n-aveam ca se avea in vedere un canal special pt telenovele! Stiu ca sunt destui care le urmaresc zi si noapte...Asta cu State nu-mi place de nicio culoare!
    Pupici cu drag!
    L'automne

    RăspundețiȘtergere