Pagini

joi, 3 decembrie 2009

"Aici" sunt banii dumneavoastra

SECTORUL 4. Edilul sectorului 4 al Capitalei, Cristian Popescu Piedone, a inaugurat, aseară, în mijlocul intersecţiei „Budapesta” o fântână arteziană pentru amenajarea căreia primăria a cheltuit, în anul de criză 2009, nu mai puţin de 238.000 de euro

Arteziana are un diametru de 1,8 metri şi 24 de jeturi de apa luminate de o instalaţie pe măsură. Deşi fântâna urma să fie finalizată la începutul anului viitor, primarul Piedone a susţinut că a „grăbit” lucrările pentru a le face un frumos cadou de Crăciun bucureştenilor.

„Am urgentat executarea lucrărilor pentru a putea oferi de Sărbători un alt motiv de bucurie cetăţenilor Capitalei”, a explicat primarul
Sursa: EVZ


Au o explicatie aceste cheltuieli? Cum am putea, sa apreciem acest "dar", facut de catre primarul sectorului 4, sa ne bucuram ca aveam o fantana arteziana tinand cont ca nevoile si necesitatile oamenilor sunt altele?

Ma intreb cum se asteapta sa i se aduca multumiri, cand unii oameni poate nu au ce pune pe masa, poate nu au cu ce se descurca de pe o zi pe alta..sau iesim si ne uitam la fantana arteziana si ne tine de toate, de mancare,de caldura, de tot ce avem nevoie? Nu am incercat, dar minuni exista peste tot.

Ma ingrozeste gandul ca banii tarii noastre sunt folositi in toate mijloacele posibile pentru interesul altora, decat al populatiei.
Si cu alegerile astea, cati bani se cheltuiesc pentru asigurarea suportului materialelor necesare, si cat se duc pentru "a motiva" lumea in favoarea unui candidat la presedintie? Credeam ca asta se intampla in special in mediul rural, dar se pare ca se intampla si in Bucuresti. De exemplu, in sectorul 5, se aduc oamenilor medicamente, carduri valabile cu reduceri la produsele de la farmacie si multe altele. Astea nu costa?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu