Pagini

marți, 8 decembrie 2009

Am revenit la starea dinaintea alegerilor

In sfarsit am terminat! De azi sunt un om liber, fara acea povara grea ce o duceam in spate legata de alegerea presedintelui.

Asa cum va ziceam in perioada anterioara, daca m-a mancat..m-am scarpinat..dar am scapat. Am predat luni dimineata la Prefectura tot ce trebuia si am terminat cu stresul, grijile si teama existenta. Am invatat multe, am vazut cum merg lucrurile in tara noastra draga si care e viitorul tarii noastre. Nu regret faptul ca am fost presedintele unei sectii de votare, chiar daca am trecut prin clipe cumplite, chiar daca am avut de facut o gramada de lucruri..am luat la cunostinta multe lucruri pe care nu le poti vedea si afla, decat luand parte concret la asa ceva.

Din fericire eu am terminat cu activitatea ce o aveam de desfasurat, acum ramane de vazut ce se va intampla in continuare si daca se va rezolva situatia politica a tarii noastre.

Un lucru este cert, ambele tabere au mers pe aceleasi cai..a castigat cel care a avut "putere" mai mare..in rest..vai de viitorul tarii noastre!

Un comentariu:

  1. Viitorul sună bine! Începe cu "D" şi se termină cu "ură". Retul este de prisos. În sfârşit vom avea un partid stat aşa cum scrie la carte. Poate că voi merge din nou la coadă la butelii şi vom mânca pe cartelă. Îmi plăcea tare mult să stau la coadă la butelii de la cinci dimineaţa. Atunci puteam şi eu filozofa şi socializa în voie cu o sumedenie de cunoscuţi. Dacă eram arestat după aia, însemnă că argumentele mele nu erau bune:)

    RăspundețiȘtergere