Pagini

joi, 3 decembrie 2009

Ati inceput sau terminat cumparaturile?

Mai este putin putin, si vine Mos Nicolae, asa ca trebuie sa ne pregatim sa-l asteptam cu inima deschisa, nu?

Timpul meu liber, in aceasta perioada din pacate, este foarte putin (ca sa nu spun ca nu prea am deloc) si pentru asta profit pe cat pot pentru a ma strecura si a-mi rezolva toate problemele.
Dar parca atunci cand depui un pic de efort, si reusesti sa faci ceea ce ti-ai propus, adica sa cumpei din cele dorite pentru a face o mica surpriza celor dragi, satisfactia este imensa, nu-i asa? Cel putin asta pot afirma despre mine, ma reprezinta in totalitate.

Consider adevarata vorba aceea care spune ca nimic nu este intamplator, drept urmare..ieri am mers la un curs de intruire pentru turul al II-lea, si am terminat mai repede decat ma asteptam si mult prea devreme pentru a merge la facultate. De aceea, m-am oprit la cumparaturi..dar cum banii nu ajung niciodata, nu mi-am cumparat decat mie ceva..avand nevoie urgenta pentru ziua de duminica..altfel, nu mi-as luat absolut nimic.

Am constatat acasa ca nu-mi vine, deci mai trebuia sa fac un drum pentru a lua alta marime. Pe moment mi s-a parut tare greu, inca un drum in plus de facut, dar asta e..trebuia s-o rezolv cumva. Si uite asa, de dimineata mergi fuguta si i-ati altceva. Pe drum m-am gandit ca ar fi mai bine, sa iau si restul cumparaturilor ca de maine nu mai am cand sa merg sub nicio forma. Si uite asa, am reusit sa ma incadrez la limita cu banii si am cumparat ce trebuia pentru aproape toata lumea. Mi-ar fi placut sa mai cumpar inca un cadou, dar ...

Acum ma simt ca un fulg, abia astept sa merg sa iau si hartie de impachetat, sa le pregatesc si sa le las langa incaltamintea parintilor. Tocmai bine, eu plec duminica noaptea de acasa..si ei cand se trezesc, or sa gaseasca surpriza.

Imi plac lucrurile mici, imi place sa fac surpriza si sa uimesc pe cei din jur.

E trist ca nu toata lumea tine la aceste traditii, mergem sa cumparam cadouri cu anumite ocazii, pentru ca asa trebuie, si nu pentru a simti acea bucurie in suflet..sa fim nerabdatori sa vedem daca a fost placut cadoul nostru.
Nu conteaza valoarea acestuia, conteaza gestul..faptul ca cineva s-a gandit sa-ti faca o surpriza. Cel putin asa vad eu lucrurile, insa asa cum am amintit anterior..vad din ce in ce mai putine persoane care au aceeasi parere cu mine.

In felul asta, vom ajunge in viitor sa nu ne mai bucuram de nimic, decat de bani..care se cheltuiesc si care nu-ti lasa mai nimic in urma.

Voi cum stati cu ideile si cumparaturile? Vedeti ca a cam inceput nebunia prin magazine, cel putin astazi in mijlocul zilei, cand banuiam eu ca lumea e la munca si ar trebui sa nu fie agitatie multa, era destul de aglomerat

5 comentarii:

  1. ar trebui sa cumparam lucruri pentru suflet. daca e vorba de cadouri. dar cati se gandesc la suflet? multi cumpara cadouri pentru a-si epata nevasta, ibita, prietenii, vecinii. cat despre celellalte cumparaturi - sa fie masa plina de sarbatori. normal. tot pentru a epata. de data asta fiecare vrea sa-si epateze propriul stomac.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cred ca anul asta mosul va fi mai strans la punga! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Din păcate sunt două tendinţe: una este de a achiziţiona cadouri cât mai scumpe şi alta este de a sări peste acest obicei pentru că este de modă veche.
    Prima categorie consideră că este nevoie să se cheltuie sume exorbitante pe cadouri pentru că, deh, trebuie să se laude şi ei.
    Cei din a doua categorie se consideră prea buni, prea cool pentru a mai face cadouri.
    Cred că puţină lume mai înţelege cu adevărat conceptul de cadou.

    RăspundețiȘtergere
  4. Dan Gheorghe stim doar ca romanul trebuie in primul rand sa aiba burta plina..celelalte nu mai conteaza

    Cristian lasa ca gaseste el resurse pentru toate :)

    MadMe asa este

    RăspundețiȘtergere
  5. Stii ce,iubire?! Gemene daca eram si tot nu gandeam identic!!! S-a ajuns pana la a face daruri din obligatie si din complezenta...Nu zice nimeni ca sunt bani dar de atentii intotdeauna ar trebui sa gasim,nu? Nu treb sa fie scumpe neaparat! Gestul conteaza,surpriza!
    Astazi am avut zi de cumparaturi,abia asteptam sa cumpar cate ceva pt Craciun! Surpriza! Penny Market a disparut din oras,era singurul in care mai gaseam ceva variat,in rest...Sigur voi gasi eu ceva pana la urma dar am fost asa de dezamagita....
    Pup fata scumpa!
    L'Automne

    RăspundețiȘtergere