Pagini

joi, 17 decembrie 2009

Atunci cand te astepti mai putin...

...se intampla toate. Constientizam cu totii ca asa e, dar pe moment, cand ne dorim ceva neaparat si nu se intampla suntem dezamagiti, sunteti de acord?

Pot spune ca in cazul meu asa este..cel putin in unele situatii, chiar s-a intamplat asa. De exemplu, in cursul acestui an s-a pus problema gasirii unui alt loc de munca, asa ca am incercat sa ma plimb pe la interviuri..nu eram chiar constransa 100% de situatie, de aceea nu m-am ostenit..dar am incercat.

Unul dintre ele, ultimul daca nu ma insel, mi s-a parut interesant si mi-ar fi placut tare mult sa fiu acceptata..insa am fost dezamagita, nu pentru prima sau ultima oara, evident. Plecasem cu sperante, ma gandeam ca am sanse, dupa modul in care s-a desfasurat discutia de la interviu..dar nu, nu am fost eu cea aleasa. Singurul lucru de care imi era rusine, era faptul ca ma simteam prost fata de colega prin intermediul caruia am ajuns acolo, nu voiam s-o pun intr-o postura urata si de aceea am incercat sa fac tot ce-mi sta in putere, pentru a nu-i crea niciun fel de discutii.

Acum, dupa 5 luni, am primit o veste neasteptata..asta dupa ce imi luasem cu desavarsire gandul de la angajatul in alta parte, mai ales ca am in spate master-ul care nu-i tocmai usor si aici, unde muncesc in prezent, am timpul necesar pentru a le face pe toate, pe cat posibil. Poate v-ati dat seama, s-a pus problema de a lua o decizie in ceea ce priveste disponibilitatea mea fata de acel job la care am candidat..va trebui sa ma gandesc, e destul de greu pentru mine de a lua o decizie acum.

Cert este ca stau si imi amintesc de perioada respectiva a verii, la cat de mari erau asteptarile mele, la cat de suparata eram ca nu am reusit sa ma angajez in respectivul loc..mi-ar fi placut ce ar fi trebuit sa fac, asa cum suna in teorie ca practica nu o vedeam decat daca era sa merg concret..asteptam cu nerabdare sa sune telefonul si cand suna, nu era persoana pe care o asteptam.

In cele din urma s-a intamplat, cand imi luasem cu desavarsire gandul, s-a intamplat.Ar trebui poate sa ma bucur ca vorba aia..mai bine se intampla ceva mai tarziu decat niciodata, nu?
Acum trebuie sa vad ce fac..tare grea decizie, ce ia in considerare muulte variabile..dar ce putem face?

8 comentarii:

  1. Dupa cum vezi viata e plina de surprize si de provocari.
    Iti urez succes in alegerea celei mai bune solutii ;)
    Acum ai intr-o mana ceva sigur si in fata ochilor ceva dupa care ai tanjit odata.... si nu sti daca sa dai drumul la ce ai acum in mana si sa o intinzi pe cealalta spre noua provocare :)
    Singurul risc e sa nu ramai cu ambele maini goale...

    RăspundețiȘtergere
  2. Intr-adevar, ai dreptate..dar chiar si asa, cu "mainile goale" trebuie sa mergem mai departe.
    Faza este ca eu ma gandesc sa ies din domeniul in care activez, m-as apuca de altceva..dar presupune inca muuulti ani de invatat, si nu stiu daca voi mai avea rabdarea sa stau pe bancile facultatii inca ceva ani de acum inainte.
    Mii de multumiri si o zi frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  3. Succes îţi doresc în orice direcţie te hotărăşti să mergi. Şi eu am frământări de acest gen. Trebuie să încerci să te gândeşti cam ce te-ar face cu adevărat fericită. Ce e acum, ce ar putea fi sau chiar alt domeniu? Întrebare grea, ştiu.

    RăspundețiȘtergere
  4. Si eu candva mi-am dorit sa ajung sa lucrez in domeniul audio-vizualului (pasionat de regie de film)... dar am fost nevoit sa alega o alta cale la acea vreme (mult mai tehnica)
    Insa nu am incetat sa fac ceea ce imi place, ca un hobby.. si acum dupa multi ani in care am pus suflet si pasiune in tot ce am facut... am ajuns sa intru in acea lume la care am visat odata.
    Recent am incheiat un eveniment multimedia in Bucuresti, unde am fost autorul grafic al evenimentului.
    Si asa am ajuns sa ma lansez oficial si in domeniul la care am visat odata, fara a fi nevoit sa renunt la ocupatia actuala care sincer imi ofera un imens suport financiar pt hobbyul meu ;)

    RăspundețiȘtergere
  5. madMe in primul rand multumesc! :) Apoi, asta incerc sa descopar, ce m-ar face fericita..dar nici asta nu e usor de aflat,pentru ca inclin spre celalalt domeniu..dar fiind nou, nu pot spune cu certitudine ca o sa fie asa cum imi doresc. E foarte greu..dar cumva ne descurcam, nu?

    Catalin ma bucur sa citesc cele expuse de tine, este mai mult decat perfect cand se intampla asa..si pe viitor iti doresc sa se intample toate, in modul in care tu iti doresti! conteaza foarte mult sa iti placa ceea ce faci, sa-ti aduca satisfactie si sa ai si s uport financiar.

    RăspundețiȘtergere
  6. totusi e bine ca a fost vorba DOAR despre asa ceva,mai nasol e cand patesti asa cu oamenii pe care ii iubesti...:)

    RăspundețiȘtergere
  7. Niciodata nu da vrabia din mana pe cioara de pe gard,s-ar putea sa pierzi tot!(pilda populara)
    In zilele noastre nu se mai poate vorbi despre stabilitate si siguranta,totul e riscant!

    Bafta,scumpa!
    L'Automne

    RăspundețiȘtergere
  8. In orice situatie merita evaluata orice situatie...nu se stie niciodata de unde sare iepurele(nu stiu de unde si pana unde e expresia asta, dar mi-a venit acum in minte:)))

    RăspundețiȘtergere