Pagini

vineri, 11 decembrie 2009

Cartile Mihaelei Radulescu

Ati citit cartile publicate de ea? Cum vi s-au parut? Banuiesc ca sunt carti pe care eu le numesc "usurele", dar nu stiu exact despre ce e vorba..insa mi-ar placea sa stiu mai multe.

Azi am facut cadou unei colege, ultima carte aparuta a Mihaelei, "Niste raspunsuri"..dar asta pentru ca m-am gandit ce mi-ar placea mie sa citesc acum, daca as avea timp, si sa nu detin. Mi-a starnit curiozitatea prezentarea ei facuta la Gaudeamus si nr vanzarilor record pe care le-a inregistrat...dar concret, prea multe nu stiu..nici macar parerea altor persoane despre aceasta carte.

Am rugamintea ca in cazul in care ati citit vreo carte din cele doua aparute, sa-mi spuneti si mie cateva parerei despre ele.

8 comentarii:

  1. Am citit "Despre lucrurile simple".. e o carte jurnal... usurica. Mie,sincer mi-a parut ca am dat banii pe ea, dar asta este. Ar fi bine sa o imprumuti, nu sa o cumperi. E buna delecturat dupa o perioada de stres.

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu n-am citit nici una dintre ele dar tare mult as vrea sa citesc cartea asta nou aparuta. Sunt curioasa cum e.

    RăspundețiȘtergere
  3. DoarEu nu am auzit pe nimeni care s-o aiba, ca s-o pot imprumuta :)

    Ruxandra si eu sunt in aceeasi situatie :)

    RăspundețiȘtergere
  4. N-am citit si nici n-as da banii pe cartile ei,mai ales pe ultima sau urmatoarele. Tipa asta,in comparatie cu Andreea Marin,mi se parea mai ok si mult mai citita dar in timp mi-am revizuit parerile si...nu mai merita! De ce e vanduta?! Bineinteles ca e vanduta la greu din moment ce lumea e disperata dupa picanteriile din viata cuiva...Asta vinde cel mai bine(vezi si cartile Loredanei!).Mi-e cam sila...
    De-ar fi venit un savant cu ceva ce-ar fi revolutionat un domeniu de cultura...nu s-ar fi inghesuit nimeni!

    Cu drag!
    L'Automne

    RăspundețiȘtergere
  5. Anne am eu prima carte "Despre lucruri simple", dacă vrei ți-o pot trimite prin poștă :)
    Am citit-o prin primăvară... da, din curiozitate... am scis câteva vorve despre ea aici: http://celina-bianca.blogspot.com/2009/03/despre-lucruri-simpledar-complicate.html

    Despre asta nouă nu știu mare lucru, doar ce a apărut pe net, dar tot din curiozitate așa citi-o, oricum dacă e scurtă și ușoară nu-mi pierd mult timp cu ea.

    RăspundețiȘtergere
  6. "Despre lucruri simple" e genul de carte pentru citit în tren sau pe budă, dacă n-ai ce face. Nu e literatură reală, e literatură de consum. Ca şi autoarea...
    Şi... mulţumesc pentru aprecieri. Te mai aştept.

    RăspundețiȘtergere
  7. Bianca multumesc tare mult pentru ajutor, esti o draguta, insa nu pot accepta. Drumul pana aici costa, si nu vreau sa cheltuiestii banii aiurea. Imi voi cumpara eu daca e. Multumesc tare mult inca o data!

    RăspundețiȘtergere
  8. "Niste raspunsuri" am citit-o si eu. Este interesanta. Ambele carti le puteti achizitiona de la orice librarie online. Trebuie doar sa accesati un site din domeniu si sa cautati cartea dorita.

    RăspundețiȘtergere