Pagini

miercuri, 9 decembrie 2009

Disperati sunt unii oameni

Unii oameni cred ca daca vorbesc urat si vin cu cearta si reprosuri, rezolva toate problemele pe care ei considera ca le au. Personal vad asta ca fiind o modalitate gresita de a actiona, cel putin eu nu tolerez acest comportament si ma enerveaza la culme, creandu-mi o stare de dezgust si implicit merg spre ignorarea personalelor respective..nicidecum nu-mi vor aduce o alta stare de spirit pentru a-i face sa scape de nemultumiri.

E aiurea cand unii chiar nu au ce face, stau acasa plictisindu-se, si asteapta ca cei din jur sa vina sa le tina companie in permanenta. Ar fi okay, daca am si avea toti timpul necesar pentru asta..iar apoi..sa ai si placerea de a onora respectivele vizite, de a te simti bine in compania lor..dragoste cu sila nu se poate, stim cu totii asta..nici daca tragem de oameni Eu nu am timp pentru plimbari, nu am timp nici sa-mi termin activitatile mele obligatorii, dar cine ma intelege? Nimeni, evident..doar mi se sparg in cap toate, mi se aduc reprosuri si cuvinte urate. In felul asta, cu siguranta nu ma vor vedea curand..dar probabil nu realizeaza asta..cred ca daca vin cu gura mare, le cade lumea la picioare.

Nici macar in preajma sarbatorilor nu putem fi si noi mai buni, sau un pic mai intelegatori?

11 comentarii:

  1. Şi eu sunt luată adesea în primire de diverşi oameni care se plâng de faptul că nu le mai aloc suficient timp, că nu îmi arde de vizite etc etc.
    Dar la programul meu încărcat nu se gândeşte nimeni: serviciu foarte solicitant ca timp, familie, treburi casnice.
    Mare majoritate a lumii care se simte datoare să mă apostrofeze sunt persoane care au un serviciu la care 8 ore chiar înseamnă 8 ore (la mine se întâmplă să stau şi 10 - 12), stau cu părinţii şi nu se ocupă de nimic în casă. Deci, spre deosebire de mine, au mult mai mult timp. Inclusiv timp să mă enerveze pe mine cu apostrofările lor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ei,asta e...trebuie intelesi...sau sa nu le pui la suflet,eu asa zic...

    RăspundețiȘtergere
  3. Atata timp cat nu incercam sa intelem,cand ne vom gandi numai la noi...sigur nu vom gasi solutii. Fiecare are problemele sale,orar aglomerat,timp tot mai putin,din pacate. Prieteniile...se subrezesc din cauza asta dar...trebuie sa intelegem ca timpul se comprima - nu se dilata,oricat am vrea! Ar fi minunat sa fim mereu acolo unde se asteapta sa fim! Sunt insa si destui care in fuga obsesiva dupa bani..pierd totul pt suflet,adica tot ceea ce-ar conta in viata asta! Pe astia chiar nu-i inteleg,nici pe prietenii care nu-si gasesc timp cand e nevoie de-un cuvant bun...A,da,cand au nevoie de tine,oricand,musai sa fii acolo!!

    Pup prieten bun!
    L'Automne

    RăspundețiȘtergere
  4. ai drepate si te inteleg foarte bine...
    problema e ca in ziua de astazi toti sunt "smecehri" si atotstiutori, dar daca ii iei la "bani marunti" nu stiu niic pe jumate cat stii tu care esti timida...
    lasa lumea sa vb si fa`ti timp ptr tine

    RăspundețiȘtergere
  5. sincer, eu oricat as vrea sa le fac pe toate...sa fie bine pt toata lumea, nu pot..poate voi puteti, mie imi e imposibil :(

    RăspundețiȘtergere
  6. Irina asta e trist, ca nici pt mine nu am timp..doar sa adorm apuc seara, in rest..nimic :) Dar nu trece ea perioada asta..ohoo..abia astept :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Este trist faptul că e adevărat ceea ce spui. Uneori nu avem timp nici să respirăm, în atare societate, şi se găsesc unele elemente disturbatorii care se manifesă nervos. Sunt de ignorat aş zice, aceşti oameni. Doar stau pe capul nostru. Atunci jos pălăria!:)

    RăspundețiȘtergere
  8. Marius tu ai perfecta dreptate, iti multumesc pentru parere...dar uneori parca tot doare, nu poti primi asa cu usurinta rautatea celor din jur..nu le ai pe ale tale, iti mai trebuiesc si altele :)

    RăspundețiȘtergere
  9. O,nu,nimeni nu poate sa le faca pe toate,iubita! E clar asta! Cine ti-e prieten adevarat stie si intelege,cine nu...treaba lui. El pierde! Niciodata nu poti impaca si capra si varza pt ca oamenii sunt f diferiti si ceea ce-i place unuia,nu-i place aluilalt,asa ca...ramai tu asa cum esti,buna,calda,generoasa! Vei fi asa si pt binele tau sufletesc dar si pt cei ce te pretuiesc!! Bafta,scumpa mea!

    L'Automne

    RăspundețiȘtergere
  10. multumesc tare mult scumpa!
    Pupicei multi multi!

    RăspundețiȘtergere
  11. Pt putin,draga mea! Oricand!
    Si eu te pupic si-ti multumesc public pt toata delicatetea,gingasia si prietenia ta! Plecaciune!

    L'Automne

    RăspundețiȘtergere