Pagini

sâmbătă, 12 decembrie 2009

Petrecerea Revelionului in Parc

Stiti ca bucurestenii pot sa petreaca Revelionul in Parcul Drumul Taberei? Aceasta petrecere organizata de catre Primaria Sectorului 6, va avea loc in cortul din parc, va incepe la ora 21:30 (pe 31 decembrie) si va scoate din buzunarele bucurestenilor suma de 130 RON.

Acestia vor avea parte de o petrecere cu muzica veche, folclor, rock sau dance, alaturi de meniul traditional romanesc.

Mie nu mi-ar placea sa iau parte la un astfel de Revelion, mi se pare o modalitate foarte proasta de a face trecerea in anul urmator. Voi ce parere aveti?

8 comentarii:

  1. Mi se pare ok, dar să ştiu şi eu cine va cânta. Măcar rock să fie. Şi... din ăla vechi mă refer...:) Dar, oricum am programată altă chestie, mai de bussiness ca să spun aşa, dar aş fi preferat în caz contrar... Ştiu că sună dubios, dar, no, îmi place Rock-ul:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Chiar azi am vizitat incinta...un cort gaurit, mizerie pe jos, arata dezolant. Eu nu mi-as petrece acolo revelionul...

    RăspundețiȘtergere
  3. mmmmm...mai bine stau si butonez televizorul,decat intr un cort si cu oameni necunoscuti...

    RăspundețiȘtergere
  4. Dacă e rock fain... aş merge dacă aş fi din Bucureşti.
    Având în vedere cât de mult detest oraşul ăla... prefer muntele :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Draga mea,prietena mea din Viena mi-a zis ca aici la miezul noptii toti ies afara si beau in strada sampania,deci,de ce nu in parc?

    RăspundețiȘtergere
  6. Categoric nu! Mi se pare de prost gust! Nu mi-aş petrece Revelionul într-un cort nici dacă ar fi ultima soluţie numai să nu stau acasă! Plus, cum zicea cineva mai sus, ce rost are să te duci undeva unde nu cunoşti pe nimeni? Aşa mai bine stai acasă cu familia.. căldurică, mâncare bună, ceva de băut ŞI TOATE MULT MAI IEFTINE ..părerea mea :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Mi se pare o mare PROSTIE.
    Macar te duci la un restaurant.

    Hey daca nu te superi mi-ar placea sa imi spui ce crezi despre bijuteriile handmade postate de mine pe blogul meu. Mersi!

    RăspundețiȘtergere
  8. Mai bine beau dintr-o sticla de sampanie impartita cu 4-5 prieteni in centru si dupa aia ma duc la culcare, decat sa petrec trecerea dintre ani in cortul cu pricina!

    RăspundețiȘtergere