Pagini

marți, 29 decembrie 2009

Vanzari carti in 2009

Am gasit aici informatii legate de cele mai vandute carti ale anului 2009, nu mi se pare chiar deplasat..stiam de la targ de la Gaudeamus ca "munca" Mihaelei Radulescu a fost rasplatita pe masura, avand cele mai mari vanzari..din celelalte auzisem doar de cateva.

Stiu ca de obicei, majoritatea clasamentelor ce se realizeaza (in general vorbind) se stabilesc in functie de veniturile care sunt primite pentru asta.Ma intreb daca acest clasament o fi chiar real..voi ce credeti? Daca ati face voi un clasament, cum l-ati imparti?

9 comentarii:

 1. Si Salam sau Gutza vand mai bine decat Beethoven,nu?! Asta ne e nivelul,ce s-o mai intoarcem! Suntem la genunchiul broastei!

  L'Automne

  RăspundețiȘtergere
 2. Cifrele sunt mult prea fixe. Doar la numarul 7 nu este numarul exemplarelor rotunjit.

  Ma bucur ca Herta Muller se afla in acest top al vanzarilor. Este o romanca (da, am zis bine) care a castigat premiul Nobel pentru intreaga sa opera literara.

  RăspundețiȘtergere
 3. care sunt aia 40.000 ce au camparat cartea Raduleascai??? sper ca nu sunt de prin zelist! :)

  RăspundețiȘtergere
 4. LA MULTI ANI si sanatate ca`i mai buna decat toate, iar la anul care vine s`auzim numai de bine.

  RăspundețiȘtergere
 5. sper sa te regasesc cu bine in noul an :)

  RăspundețiȘtergere
 6. va multumesc tare mult..si voua numai bine, LA MULTI ANI!

  RăspundețiȘtergere
 7. eu spun ca nu poate fi Mihaela Radulesc in top, pentru ca Herta Muller, dupa ce a castigat Premiul Nobel, a avut o explozie de vanzari in ceea ce priveste opera sa. Cred ca este eronat!

  RăspundețiȘtergere
 8. Mihaela Radulescu*, ma scuzati pt greseala

  RăspundețiȘtergere
 9. Interesant clasament si trebuie specificat faptul ca aceste carti pot fi achizitionate foarte usor, accesand pagina oricarei librarii online.

  RăspundețiȘtergere